Brittiskt pris på Europa Lotteriet värt £1 miljon kommer att gå ut nästa vecka

By Per / februari 14, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Brittiskt pris på Europa Lotteriet värt £1 miljon kommer att gå ut nästa veckaLotterianställda väntar fortfarande på en brittisk spelare  att stiga fram och hämta ut sitt pris på £1 miljon innan det brinner inne nästa vecka.

Den Europa Lotteriet vinnande biljetten köptes från en återförsäljare i Trafford, Manchester inför dragningen den 23 augusti 2013, och den matchar Millionaire Raffle-koden MFQ213183. Den lyckosamme vinnaren har fram till 23.00 GMT på onsdagen den 19 februari att hämta ut sin vinst innan priset på £1 miljon, samt räntan som byggts upp, läggs till i lotteriets Good Causes-fond.

Listan med ohämtade priser växer ständigt då spelare antingen tappar bort sina biljetter eller helt enkelt glömmer att kolla dem. De tidigare brittisk lotterivinnarna Nigel och Sharon från Hale, som vann £12.4 miljoner 2010, sade att det är enkelt att glömma kolla sina biljetter, och de erkände att de själva väntade flera veckor innan de kollade sina egna nummer. Spelare som köpt sina brittiska lottobiljetter på nätet kan undvika risken att missa en vinst eftersom lottosystemet automatiskt skickar ut email till vinnande spelare och, förutom vid de väldigt stora vinsterna, betalar direkt till spelarnas konton.

De senaste veckorna har flera brittisk lotteripriser gått ut och lagts till i Good Causes-fonden. Totalt £33 har distribuerats i Storbritannien varje vecka, och sedan lotteriet lanserades i november 1994 har över £31 miljarder donerats till Good Causes-fonden.

Helgens lottojackpottar

Här har du några av de största jackpottarna som finns i dragningar över hela världen nu i helgen. Till att börja med har vi amerikanska lotteridragningar som kvällens dragning i Mega Millions med imponerande US$139 miljoner i jackpott, medan morgondagens amerikanska Powerball-dragning ger spelarna en chans att vinna hela US$330 miljoner i jackpotten. I europeiska dragningar har vi kvällens dragning i UK Lotto, där jackpotten är värd £20 miljoner (€25 miljoner), och morgondagens UK Lotto med en jackpott på £5.4 miljoner plus 100 Lotto Raffle-priser värda £20 000 att spela för.

Spela EuroLotto

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: