EuroLotto Millionaire Raffle

EuroLotto millionaire raffle / tombola

EuroLotto Millionaire Raffle siffrorna är mycket intressanta för alla spelare som har brittiska Euromillions-biljetter, eftersom varje rad av siffror som de har i en sådan biljett också ger dem bonuschansen att vinna en separat utlotning dra, vilket kan göra dem £1,000,000 rikare! Siffror genereras slumpmässigt och består av tre bokstäver följda av sex siffror (exempelvis RCH135791). I i den här här spelet måste du pricka rätt på alla tecken som dras för att vinna.

Eurolotto Millionaire Raffle

Vill du delta i dag?
Klicka på bannern nedan för att köpa din biljett online:

Millionaire Raffle spelet

Raffle-spelet garanterar att en spelare med biljett av den brittiska typen vinner £1,000,000 i varje dragning. Om du vinner Millionaire Tombolan så fortsätter din biljett att fungera som vanligt. Det betyder att det är möjligt att ta hem både Raffle priset och dessutom ett pris i den vanliga drag samma dag!

Oddsen att vinna på en tisdagsdragning är ungefär 1 på 3 500 000. Eftersom oddsen är beroende på antalet biljetter som säljs och inte är en direkt dragning av siffror eller bokstäver, så det en uppskattning baserad på antalet beräknade sålda biljetter. Oddsen i fredagsdragning med Eurolotto är ungefär ganska lite längre, 1 på 9 200 000.

Om du har vunnit på på den brittiska bonusspel så behöver du hämta ut din vinst inom 180 dagar av dragningen och enligt de lotto regler. Om du misslyckas med att göra så kommer ditt pris att göras omöjligt att hämta ut, och kommer istället att skickas till den brittiska fonden för Good Causes. Om du spelar på nätet har du tur, då får du nämligen ett automatiskt e-postmeddelande om du vinner, vilket gör att du kan gå igenom hela proceduren utan fördröjningar.

100 vinnare lyckliga vinnare i en dragning!

UK tombolan hade en speciell kampanj i juli som gjorde att spelet skapade 100 miljonärer över en natt. Denna speciella dragning gav spelare chansen att vinna en av 100 priser på £1 miljon styck!

Millionaire Raffles historia

Den allra första dragning ägde rum på fredagen den 13 november 2009. Det har varit totalt 334 tombola dragningar vid tidpunkten jag skriver denna artikel, och 10 av dem var speciella dragningar där fler än en speciell utlottning drogs på samma dag. Totalt har 685 siffror dragits.

2011 lanserade lotteriet Millionaires Month som skapade 50 Millionaire Raffle-vinnare på en månad. Detta mycket speciella månad bestod av 9 dragningar som började i november och slutade på fredagen den 23 december.

Eurolotto Millionaire Raffle

Tänk på att vi kommer att lägga upp meddelanden om kommande special drar så fort vi höra om dem.