Tisdagens EuroLotto

Tisdagens lottodragning for eurolottoTisdagens EuroLotto lottodragning presenterades i mars 2011, med den första dragningen som äger rum på tisdag 10 maj 2011. Före införandet av dessa drar kunde spelen endast ske på fredagar. Denna veckovisa modell har tjänat spelet väldigt bra ända sedan starten år 2004, men att lägga till tisdagar har gjort saker ännu mer spännande för spelarna.

Varför mer spännande? Jo, när det meddelades att dessa nya dragningar skulle införas, avslöjades det också att några regeländringar skulle äga rum. De regeländringarna ingår mer Lucky Star siffror i spelet och tillägg av en 13:e pris nivå. Ökningen av Lucky Star siffror skulle göra det svårare att vinna en jackpott, vilket resulterar i fler rollovers och större jackpots. Men tillägget av 13:e pris nivån – som istället betalar ut ett blygsamt pris till spelare som matchar bara två huvudsakliga siffror – har gjort det ännu lättare att vinna ett  icke-jackpot pris.

 Spela i EuroLotto lottodragning på nätet

De regeländringar som nämndes med nyheten om den andra veckovis chans att vinna stora priser med hjälp av sju siffror var spännande nog, men det var tillkännagivandet av en till dragning i veckan som verkligen fångade fantasin hos spelare. Med två lottodragningar varje vecka, skulle jackpotsökande som inte kammat hem en stor vinst på Fredagens ​​spel behöva vänta bara några dagar för att se om de nummer i nästa dragning klarade sig bättre. Två lottodragningar per vecka i stället för en innebar också att jackpots kan komma dubbelt så snabbt, vilket också ger större jackpots oftare.

Tisdagens EuroLotto


När man tänker att de flesta andra lotterispel av liknande storlek som Euro Lotto har två eller fler lottodragningar per vecka (till exempel Powerball lotto och Mega Millions spel i USA) var det kanske egentligen inte förvånande att arrangörerna så småningom skulle besluta att följa efter. Vissa spelare kommer alltid att favorisera den ursprungliga Fredagens dragning (om än bara för att det är vad de är vana vid) uttryckte majoriteten av spelarna glädje över den nya dragnings tillkännagivande.

Resultat av Tisdagens dragning

Resultat från alla drar i detta lotteri publiceras på vår Resultatsida inom några minuter efter att numren väljs, och du kan köpa lotteribiljetter på nätet för den här lika lätt som du kan köpa biljetter til Fredagens Euro Lotto dragning.