Fredagens EuroLotto

Fredagens ​​EuroLotto dragning

Fredagens ​​EuroLotto dragning har gett lotterispelare något stort att se fram emot ända sedan Euromillions lotteriet först lanserades år 2004. Ursprungligen var denna lotteridragning den enda, men efter flera års massiv framgång meddelades att en Tisdagens dragning också skulle läggas till i schemat, med den första lottodragningen som äger rum tisdagen den 10 maj 2011.

Fredagens dra fortsätter att vara mycket populärt, och varje vecka väntar tiotals miljoner människor otåligt på dragningen som äger rum i början av helgen, kl 21.45 CET. Många spelare ser lottodragningen live på TV, medan andra går vidare med sina liv och kontrollerar resultat för fredagen ​​vid ett senare tillfälle. Båda tillvägagångssätten är helt acceptabla så länge alla spelare ser till att de hämtar ut något pris de vunnit före det datum som anges i deras land.

Spela i Fredag lotto dragning online

Att hämta de senaste resultaten från fredagen är en enkel sak att göra genom att besöka vår
resultatsida, där numren publiceras inom några minuter efter varje dra som har ägt rum.

Det är troligt att fredagens lottodragningar alltid kommer att vara något mer populära än tisdagens, och det är därför för att ange dina 7 lyckonummer är ett bra sätt att fira början av helgen. Tanken på att vinna en jackpott värd tiotals miljoner i början på helgen dragning, fira de nästa två dagar och sedan kunna avsluta jobbet direkt på måndagsmorgon är det som gör att det är så eftertraktat och populärt. Naturligtvis skulle en vunnen jackpott på Tisdagens EuroLotto dragning vara lika tillfredsställande, men tisdagar har inte samma typ av ”helgmagi” som är associerad med fredagsspelet.
För er som är ganska nya och vet inte mycket om spelet bör vi säga att biljetter till varje Fredagens ​​lotto spel kan köpas på nätet här. Att köpa biljetter på nätet ger exakt samma chans att vinna Fredagens jackpott som de som köper i butik, men är naturligtvis mycket mer bekvämt och – eftersom du inte kan förlora en virtuell biljett eller få den stulen – är det mycket säkrare.

Köp biljetter på nätet idag och kanske nästa spel kommer att göra dig till en multimiljonär!

Kom ihåg vad vi säger alltid – du kan inte vinna om du inte har en biljett …

Allt det bästa
Dina vänner hos Eurolotteriet Sverige