EuroMillions

EuroMillions
EuroMillions lotto

EuroMillions (EuroLotto) är det mest populära lotteriet i Europa eftersom det regelbundet har några av de högsta jackpottarna i värden. De flesta flesta nationella lottspel är just det, nationella, vilket betyder att de bara är tillgängliga för invånarna i ett land.

Denna här lotto ger däremot glädje åt människor i hela världen, eftersom det involverar 9 deltagande länder. Naturligtis så är de 9 deltagande länderna vad som gör jackpottarna till de högsta i världen. Ju fler människor som går med, ju mer pengar finns i vinstpotten. Lotteriet erbjuder konsekutiva rollovers, vilket betyder att jackpotten kan gå upp mot så mycket som 190.000.000 € eftersom varje jackpot lägger sig ovanpå den föregående jackpotten.

De nio länderna som aktivt deltar är Schweiz, Frankrike, Österrike, Portugal, Storbritannien, Belgien, Spanien, Irland och Luxemburg.

EUROMILLIONS LOTTERIET HISTORIA

Euromillions lotteriet startades av det Franska Francais des Jeux tilsammans med Spaniens Loterias y Apuestas del Estado och Storbritanniens Camelot. Deras sammarbete ledde till hopsamlandet av en 15.000.000 € jackpott, den allra första lottvinsten. Allt eftersom tiden gick och lotterierna fick mer betydelse, så började andra Europeiska nationer att ta del av Euromillions Lotteri. Den snabbt växande populariteten för spelet resulterade i inkluderingen av ytterligare 6 länder: Portugal, Irland, Luxemburg, Schweiz, Belgien och Österrike i Oktober 2004.

Arrangörer:

Hur Funkar Euromillions Lotto?

På grund av dess nu världsomspännande popularitet, så har EuroLotto snabbt blivit en av de största lotteri spelen i världen. Spelarnas upprymdhet når höga höjder, med rollover jackpottar som fåt människor att stå i kö för att köpa sin lotteri kupong. Idag, så finns kuponger att köpa online. Tack vare online-byråers kupong försäljningsservice där de köper lottokuponger till dig, så kan du nu spela online var som helst i världen.

Spelformat

För att spela så måste du välja totalt sju nummer (5+2) från två upsättningar av bollar som är numrerade med nummer 1-50 och 1-11, respektive. Du vinner jackpotten när alla sju nummer stämmer med de dragna numren. Kom ihåg att spelare måste vara 18 år eller äldre, och måste hävda sitt pris inom 180 dagar från det att vinsten drogs, Läs mer om Euromillions regler

Euro Millions Rollover-system

Utan tvivel så är den största styrkan i Euromillions lotteriet införandet av det attraktiva rollover-systemet som är designat uteslutande till förmån för spelarna. En spelare får jackpot endast då de matchar de 5 huvudsaklika nummer och sina 2 lycko stjärner i lottodragning. Men om ingen lyckas vinna jackpottens belopp så överförs den slutgiltiga prissumman och läggs till det slutgiltiga priset för nästa vecka.

När den möjliga jackpoten når över 100 millioner euro så ökar numret av antalet spelar som vill testa sin tur i svindlande fart eftersom de ofta köar för sin kupong! Nu, så har en gräns satts för den högsta rolled over summan som kan bli tilldelad till en ensam spelare och ligger på 190.000.000 €. När beloppet når denna nivån så läggs inget mera till jackpotten tills den fått en rollover.

Lotteri Priser och Odds

Vänligen se till våran dedikerade dektion här på vår sida för att lära dig allt om vad du kan vinna i detta superba lotteri: Euromillions priser

Nu är frågan – vad är odds eller chansen att vinna i detta lotto? I enkla termer, så är oddsen för att vinna Euro millions lotteriet stora. Lyckligtvis så erbjuder lotteriet på 13 olika kategorier av pripengar.

Euromillions Sverige

För att vinna jackpot pris, så behöver du ha exakt samma 5 nummer på din biljett som på den huvudsakliga tavlan och två lycko stjärne nummer. Oddsen för att detta ska ske är lite minde än 1 på 117 milijoner.

Det är inget tvivel om att vinnarchanserna är mindre för en jackpot men det är med tanke på den stora omfattningen av det slutliga prisets belopp kan vara så högt som 190.000.000 €. Å andra sidan så har du 1 på 23 chanser att vinna något pris och åtminstonne dubbla dina pengar.

Online Kupong Byråer

Anledning nummer 1 för att människor spelar online är helt enkelt bekvämligheten som det erbjuder. Stanna kvar i bekvämligheten där hemma, beställ din lottokupong från byrån, det är ditt val. På detta sättet så kan du köpa dina kuponger nästan var som helst i världen, när som helst och känna lugnet av att veta att du är med i nästa utlåttning.

Vill du fortsätta spela på samma nummer? Du kommer kunna se dina senaste nummer och välja att spela dom igen med ett klick. Om du ofta letar efter de senaste utlottnings resultaten, leta inte mer; vi mejlar alla våra vinnare ögonblick efter varje vinstresultat.

Mardrömsscenariot av att förlora en vinnande Euro Millions kupong är borta. Kuponger köpta online associerar dig personligen till ditt bidrag i spelet, vilket betyder att din vinstkupong alldrig går förlorad eller borttappad.

Du har alltid trygghet och säkerhet med ditt bidrag.

Den mest positiva effekten av införandet av online spel är ökandet av prisfonderna. Prisfonderna består av summorna från biljettförsäljningen. Ju mer kuponger som sålts, ju högre blir prisfonden. Med människor från runt om i världen som nu kan spela online, så har naturligtvis prisfonderna ökat. Så det finns nu mer pengar som du har möjlighet att vinna.

  • Registrera dig – du kan ->> klicka här <<- eller klicka på banderollen på sidan
  • Välj dina nummer
  • Få nyheten om du har vunnit eller ej.
  • När du vinner, så skickas vinsterna automatiskt till ditt konto.

Ganska enkelt, eller hur? Lycka till med ditt spelande på Euromillions från Sverige!