Irländsk vinnare i EuroLotto Sverige kontakter lottoarbetarna

By Per / april 4, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Irländsk vinnare i EuroLotto Sverige kontakter lottoarbetarnaLottoarbetare har nu avslöjat att vinnaren bakom tisdagens jackpott på £12 miljoner (€15 miljoner) kontaktat Irish National Lottery Headquarters i Dublin.

I ett uttalande som släpptes igår bekräftade det irländska lotteriet att spelaren kontaktat dem och såg fram emot att hämta ut priset. Medan vinnarens identitet ännu inte bekräftats, så har sättet som uttalandet formulerades på fått många att tro att vinnarbiljetten ägs av ett syndikat eller ett par.

Den tursamma biljetten, som som var den enda som vann jackpotten under dragningen, matchade alla fem huvudnummer (16, 18, 26, 38 och 44) samt bägge Lucky Stars (8 och 10) för att då ge Irland den tredje jackpottvinsten på mindre än ett år.

Den senaste irländska toppvinnaren i EuroLotto Sverige delade på £21 miljoner (€25 miljoner) i en jackpott med en annan vinnare från Spanien den 6 september 2014, och bara tre månader tidigare hade en irländsk vinnare delat imponerande £159 miljoner (€187 miljoner) med en annan toppvinnare från Belgien.

EuroLotto Sverige

Inga spelare på den irländska ön har direkt fått njuta av någon irländsk tur de senaste månaderna, då landet faktiskt kommit igång väldigt långsamt det här året, och bara två toppvinster har kunnat räknas med under fem år med deltagande.

Irländska spelare hoppas utan tvekan på att de ska få fortsätta sin stora tur och lägga till lite till på sina sex jackpottvinster i Europa Lotteriet. Kommer kvällens dragning att ge oss en sjunde irländsk vinnare? Den som väntar får väl se.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: