Spanien fortsätter att dominera i EuroLotto Sverige

By Per / mars 31, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Spanien fortsätter att dominera i EuroLotto Sverige2014 års första tre månader har varit underbara för Spanien. Det har totalt varit åtta jackpottar som vunnits, och fem av dessa jackpottar har landats med biljetter som köptes i Spanien. 2014 års första jackpott, som vanns på tisdagen den 7 januari, delades av två biljetter – en som köptes i Spanien och en som köptes i Frankrike – men fem av åtta är ändå riktigt imponerande, och de spanska spelarna hoppas att deras dominans av lottot fortsätter in i årets andra kvartal.

Av de nio länderna som deltar i spelet är det Spanien som lyckats näst bäst med 62 av de 280 jackpottarna sedan lotteriet påbörjades. De som lyckats bäst är Frankrike, med 71 jackpottvinster, så Spanien ligger bara 9 vinster bakom, och det betyder att det verkligen är möjligt för Spanien att komma ifatt, och i slutet av året kanske det är de som är det tursammaste landet.

Inga av spelarna i de åtta andra deltagande länderna kommer att nöja sig med att Spanien bara vinnar. Fans av EuroLotto Sverige i Frankrike, Luxemburg, Portugal, Irland, Österike, Schweiz, Belgien, och Storbritannien kommer alla att anstränga sig för att försöka dra hem en jackpott – och helst flera – under de nio månaderna som är kvar på året. Två dragningar äger rum varje vecka, så det är högst osannolikt att Spanien behåller sin pågående framgångstakt där de är med om 62.5 % av årets jackpottvinster, men det får vi helt enkelt se.

EuroLotto Sverige

Återigen kommer vi få vänta och se hur saker och ting blir när året utvecklas, men just nu kan lottofantaster påbörja april månad med att spela för en lika färsk jackpott i den kommande lottodragningen nu på tisdag den 1 april. De huvudnummer som inte varit med på längst tid enligt statistiksidan om EuroLotto Sverige som du kan hitta på nätet är 09, 14, 45, 11, och 29, och de Lucky Star-nummer som inte varit med på längst tid är 11 och 04. Håll ett öga på de nummer som dyker upp på tisdag och se till att kolla hit efteråt för vår kompletta sammanfattning av resultaten.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: