Jackpott på €31 / £26 miljoner inför fredagens dragning med Europa Lotteriet

By Per / oktober 25, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Jackpott på €31 / £26 miljoner inför fredagens dragning med Europa LotterietEfter två rollovers i rad beräknas morgondagens dragning med Europa Lotteriet landa på massiva €31 miljoner, vilket är ungefär detsamma som £26 miljoner. Det är mer än dubbelt så mycket som originaljackpotten för en vecka sedan, innan dessa rollovers började äga rum som följd av att det inte fanns några vinnare två dragningar i rad. Den självklare frågan alla ställer sig själva är huruvida någon kommer att vinna denna dragning, eller om jackpotten kommer att fortsätta stiga inför tisdagens dragning.

Den senaste dragningen med Europa Lotteriet där någon vann jackpotten ägde rum för tio dagar sedan, och då var det en ännu större prissumma på över €50 miljoner. I teorin kan jackpotten fortsätta stiga än längre om vi fortsätter vara utan vinnare, och den kan nå nästan €200 miljoner innan den stannar upp. Frågan är förstås om vi helst vill se en vinnare imorgon, eller om vi skulle föredra att se den fortsätta stiga än högre bara för att se ett än större leende på någons ansikte när det till sist vinns.

Den gladaste helgen i ditt liv med Europa Lotteriet

Det är intressant att tänka på hur en persons liv kan ändras så abrupt med vad som egentligen bara är en bit papper med en lista siffror. Dragningen imorgon kommer att se ett antal människor som har den bästa helgen i sitt liv när de hör nyheterna om att de har en ordentlig prissumma som väntar på dem. Även om vi inte ser en vinnare av jackpotten på €31 / £26 miljoner, så kommer vi definitivt se ett antal vinnare av de lägre priserna, och trots att dessa inte når miljontals euro så landar de i alla fall på tusental.

Spela EuroMillions lotteriet

Europa Lotteriet erbjuder dig chansen att få den lyckligaste helgen i ditt liv – kommer du att ta den? Ta tag i chansen medan du kan och köp biljetter till Europa Lotteriet idag.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: