Jackpott på € 31 / £27 miljoner vanns med EuroLotto på fredagen 13.10.25

By Per / oktober 26, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Jackpott på € 31 / £27 miljoner vanns med EuroLotto på fredagen 13.10.25Gårdagen såg ännu en otrolig jackpottvinst med EuroLotto, då en lycklig vinnare lyckades få rätt på alla fem siffror och två stjärnor, och därmed vinna jackpotten på €31 / £27 miljoner. Prispotten har fått rollovers två gånger i rad den senaste veckan, och har därför kunnat öka från €15 miljoner till att slutligen landa på dubbla den siffran. Du kan se en komplett lista på alla de senaste vinnande siffrorna nedan.

Den första halvan av oktober verkade otroligt mörk för EuroLotto, och inga spelare vann jackpotten flera dragningar i rad. Allt verkade vända ungefär halvvägs in i månaden, när jackpotten till sist togs. Sedan dess har vi sett ytterligare två rollovers, och nu ännu en stor jackpottvinst på €31 / £27 miljoner.

Jackpott på € 31 / £27 miljoner vanns med EuroLotto på fredagen 13.10.25

MånadenssistaEuroLotto-dragning

Nästa EuroLotto-dragning kommer att äga rum på tisdagen den 29 oktober, och detta råkar också vara oktober månads sista dragning. Nästa dragning efter det är på fredagen den 1 november, som sparkar av den nya månaden. Jackpotten för tisdagens dragning ligger på €15 / £12 miljoner, vilket är en ganska härlig prissumma.

Kommer vi att se en tredje jackpottvinst den här månaden, eller kommer vi att få en rollover som hjälper till att sparka av november än bättre? Tisdag är dagen då vi vet, och det kan också bli en dag du kommer att komma ihåg I resten av ditt liv.

euromillions lotteriet

Vänta inte på att din tur ska rusa förbi dig – ta chansen medan du kan och köp biljetter till EuroLotto idag.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: