Vinnande siffror för Euro Lotto-dragningen på tisdagen den 22 oktober

By Per / oktober 23, 2013

Gårdagens dragning på Euro Lotto såg en andra rollover i rad, utan att någon vann jackpotten på £18 / €21 miljoner. Det gör fredagens kommande dragning än mer spännande, då jackpotten fortsätter stiga flera miljoner till och nå totalt £26 / €31 miljoner.

Vad som är än mer intressant med tisdagens Euro Lotto-dragning är att det är första gången på länge som det inte bara varit jackpotten som stått utan en vinnare – den högsta vinsten förutom jackpotten, med fem siffror och en stjärna rätt, var också utan vinnare, både från Europa och från Storbritannien. Vad gäller fem matchade siffror såg vi två vinnare, men bägge från Europa och ingen från Storbritannien, och de får €655 000 var som sin vinst. Vinstsiffrorna kan du se nedan.

Vinnande siffror för Euro Lotto-dragningen på tisdagen den 22 oktober

Fantastiska chanser inför fredagens Euro Lotto-dragning

När oktober börjar ta slut börjar vi inse att det varit en månad med ganska förvirrande resultat för Euro Lotto-spelare. I första halvan av månaden var det absolut inga jackpottvinster, och nästa exakt halvvägs igenom månaden ägde den första – och än så länge enda – jackpottvinsten för månaden rum. Sedan dess har det varit två fler rollovers, och på fredag får vi se om det blir ännu en jackpottvinst.

Spela EuroMillions lotteriet

Det intressanta med detta är att de blandade budskapen som kommit från vilka gudar som än härskar över lotteridragningar ser ut att tunna ut antalet spelare en smula, vilket ökar dina chanser att vinna. Oddsen är alltid desamma, och det enda som bestämmer över dina vinstchanser är egentligen antalet spelare, vilket gör detta till en guldchans att pröva din tur och spela Euro Lotto på nätet.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: