Vinnande EuroLotto-siffror Från 18.10.2013

By Per / oktober 19, 2013

Ingen lyckades lista ut hela listan med fem siffror och två stjärnor från gårdagens stora EuroLotto-dragning på 18.10.2013 vilket ledde till en rollover till tisdagens dragning, som kommer att äga rum den 22 oktober.

Jackpotten för fredagens dragning var på €15 / £12 miljoner, medan den kommande dragningen har en beräknad jackpott på så mycket som €20 / £17 miljoner, vilket är tillräckligt för att få många att sukta. Det återstår att se om detta kommer att gå till en lycklig vinnare, eller om vi får se ännu en rollover, vilket skulle öka prissumman ytterligare. Om dessa rollovers fortsätter, så kan den totala summan öka till så mycket som €190 miljoner, vilket är den högsta möjliga jackpotten för EuroLotto.

Vinnande EuroLotto-siffror Från 18.10.2013

Vinnarna till gårdagens EuroLotto-dragning

Medan ingen vann fredagens stora jackpott, så fanns där ett antal vinnare av de ”lägre summorna”, som för EuroLotto aldrig är speciellt små. Tre personer vann det näst bästa med fem siffror och en stjärna rätt, vilket gav dem €490 000 / £414 000 var. Fyrtiotvå personer vann över €6 000 / £5 000, och tusentals människor vann över €100 / £85.

EuroLotto Sverige

Den sista dragningen innan detta, som ägde rum på tisdagen, såg den första EuroLotto-jackpottvinsten på hela oktober efter fyra rollovers i rad, och systemet verkar nu vara tillbaka som det ska med en första rollover, vilket är ganska naturligt för vilken jackpott som helst. EuroLotto fortsätter att se tusentals stora vinnare vid vaje dragning, två gånger per vecka, och det visar verkligen vilken gyllene möjlighet det är att återskapa ett liv och göra världen så spännande som det har potentialen att vara.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: