EuroLotto-Superdrawen den 15 november 2013 har vunnits

By Per / november 16, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

EuroLotto-Superdrawen den 15 november 2013 har vunnitsI går, fredagen den 15 november 2013, såg vi den tredje Superdrawen i år, och den drog med sig en massivt utökad jackpott på €100 / £85 miljoner, istället för standarden på EuroLotto-jackpott €15 / £12 miljoner. På de senaste två Superdrawerna 2013 fick jackpotten gå igenom flera rollovers innan de till sist vanns. I det här fallet var det inte ens en utmaning, och en spansk spelare fick till alla nummer direkt på den första dragningen.

Inte bara fick vi se en massivt utökad jackpott, men vi såg också en stor ökning i antalet spelare som vann mindre priser, ett direkt resultat av att fler spelar nu när vinsten är större. I en vanlig EuroLotto-dragning ser vi normalt mellan 1 500 och 2 000 personer som vinner €100 eller mer. På fredagens dragning gick denna siffra upp till nästan 3 000! Om vi räknar alla vinnare, till och med de lägre, så är ökningen en mer dramatisk, från runt en och en halv till två miljoner till runt fem miljoner vinnare.

EuroLotto-Superdrawen den 15 november 2013 har vunnits

En fantastisk chans att få din EuroLotto-jackpott

Dessa massive Superdrawvinster får alltid de vanliga jackpottarna att se ut som småpotatis i jämförelse, och vi glömmer lätt hur mycket pengar det egentligen handlar om. På tisdagsdragningen den 19 november är vi tillbaka på en vanlig jackpott som beräknas till €15 / £12 miljoner, och vi vet  från hur det varit förut att en del spelare helt enkelt struntar i den här dragningen och väntar på att en större ska dyka upp.

Spela EuroMillions lotteriet

Det är egentligen helt okej – oddsen att vinna är ju direkt korrelerade till antalet spelare. Det betyder att för varje person som undviker tisdagsdragningen, så ökar dina odds. Lycka till, och glöm inte köpa dina EuroLotto-biljetter i tid!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: