Nästa Europa Lotteriet Superdraw är förlagt till oktober 2014!

By Per / oktober 1, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Nästa Europa Lotteriet Superdraw är förlagt till oktober 2014!Jag kan lyckligt utannonsera att nästa Europa Lotteriet Superdraw kommer att ske på fredag den tredje oktober, eftersom den senaste Superdraw, som skulle ha skett under juni, blev försenad.

Om du bor i Sverige och vill testa lyckan i Europa Lotteriet, så kan tjänster som denna hjälpa dig att få tag i biljetter. För de av er som inte är bekanta med processen, så annonseras dessa Superdraws när som helst men hålls vanligtvis för att fira årsdagar eller under särskilda omständigheter. De fungerar på samma sätt som vanliga draws och den enda skillnaden är storleken på den garanterade jackpotten, som ligger på aptitretande 100 miljoner euros. Utifall det blir så att ingen spelare matchar alla fem nummer och drar två Lucky Stars, så kommer jackpotten att föras över till nästa draw. Precis som i en vanlig draw så kommer jackpotten att fortsätta rulla tills det att den når sin gräns, utifall det inte förekommer några vinnare av det högsta priset.

Detta kommer att bli den 15:e Superdraw sedan 2007 och den andra under 2014. En Superdraw var ursprungligen tänkt att ta plats den 6:e juni 2014, men sköts fram när den existerande jackpotten rullade över och nådde nästan 107 miljoner euro. Även om den inte vanns den natten, så roffade en tursam spansk spelare åt sig hela jackpotten, som då låg på 137 miljoner euros, fredagen den 13:e, juni, 2014, vilket rundade av en jackpottrullning på fem veckor. Om jackpottens pris når 100 miljoner euros eller mer efter den 30:e september, night draw på tisdag, så kommer den lagda Superdraw återigen förskjutas till fördel för den högre jackpottsumman. Det vore otroligt, men inte omöjligt!

Det är samma spel med större vinst…

Emedan Superdraws skiljer sig från vanliga draws i detta fantastiska lotteri, genom att erbjuda en markant större garanterade jackpott, men formatet är detsamma. För att håva in det högsta priset så måste spelaren matcha alla fem huvudnummer och båda Lucky Stars. Om ingen nummerkombination matchar perfekt så kommer jackpotten att rulla över till nästa omgång. Spanien har haft flera stora vinnare nyligen, i och med att den senaste jackpotten vanns under den draw som gavs natten den 28:e september 2013, när 100 miljoner euros (83,8 miljoner pund) av en lycklig spanjor. En annan framgångsrik spansk spelare vann den Superdraw som gavs under fredagen den 28:e september 2012.

EuroLotto Sverige

Lyckligtvis så behöver du inte vänta ända till oktober för att vinna stort i Europa Lotteriet, eftersom jackpotten för morgondagens draw ligger på coola 53 miljoner pund (67 miljoner euro) till följd av den gångna fredagens överrullning. Du kan köpa lotter online genom att klicka på Play Europa Lotto eller från en auktoriserad återförsäljare.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: