Sista minutens upptäckt gör att Eurolotteriet-katastrof undviks

By Per / oktober 9, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Sista minutens upptäckt gör att Eurolotteriet-katastrof undviksEn nygift lagerarbetare från South Gloucestershire undvek precis att missa en Eurolotteriet-vinst på £51,232 när han upptäckte att biljetten matchat fem huvudnummer på fredagen den 28 mars, i en gammal plånbok bara kvällen innan deadlinen för att hämta ut pengarna gick ut!

James Wilson, 28, från Bradley Stokem var helt omedveten om jakten som pågick efter den mystiska vinnaren som de lokala tidningarna skrev allt mer om, och som både TV-kanaler och den här sidan skrivit om för att uppmana spelare att kola sina biljetter innan de missar chansen för alltid.

Biljetterna för lotteriet måste presenteras inom 180 dagar av dragningen, annars doneras pengarna till Good Causes-fonden. James råkade av ren tur gå igenom sin gamla plånbok när han hittade biljetten och bestämde sig för att kolla på nätet om den var värd något. När han fick veta att han var en dag ifrån att slänga bort en suma lika stor som den dubbla genomsnittliga brittiska lönen så försökte han ringa lotteriet, bara för att få veta att de hade stängt till nästa morgon. Efter vad som måste ha varit en väldigt obekväm natts sömn så var James lättad att upptäcka att pengarna var hans.

Tursamme James planerar att använda pengarna på sitt huslån, köpa sin fru en bil, och fortsätta cykelracea.

EuroLotto Sverige

Om du har några gamla biljetter som ligger runt i huset borde du se till att besöka resultatsidan för att se om du kommer att få ett stort pengapris. Vänta inte – du vill inte missa en stor vinst!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: