EuropaLotteriet-dragningen den 12 november 2013 är en rollover

By Per / november 13, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

EuropaLotteriet-dragningen den 12 november 2013 är en rolloverEuropaLotteriet-dragningen tisdagen den 12 november 2013 fick inga jackpottvinnare att dra hem jackpotten på €15 / £12 miljoner, och istället fick vi en rollover. Det här är novembers andra EuropaLotteriet-rollover, efter den på den allra första dragningen, som senare följdes av två jackpottvinster i rad, den senare av de två med en delad jackpott.

Den kommande dragningen på fredag ser vi dock en mycket större vinst – den 15 november 2013 är en Superdraw, vilket betyder att det finns en garanterad vinst på €100 / £80 miljoner. Det här är den tredje Superdrawen 2013, efter en som ägde rum den 22 mars och den andra den 7 juni. Superdrawen ligger på €100 / £80 miljoner, nästan sju gånger så mycket som en vanlig jackpott på €15 / £12 miljoner. Kan du föreställ dig att vinna en vanlig EuropaLotteriet-jackpott sju gånger? Jag tror inte ens jag kan föreställa mig att vinna den en gång.

EuropaLotteriet-dragningen den 12 november 2013 är en rollover

De fascinerande mönstren i EuropaLotteriets värld

I inlägget i måndags pratade jag om chanserna för tisdagsdragningen att bryta ett tidigare etablerat mönster – de senaste fyra månaderna har vi aldrig sett en EuropaLotteriet-jackpott vinnas tre gånger i rad. Ja, det visade sig att jag hade fel, och tisdagens dragningen bröt inte mönstret utan gav oss istället en till rollover. Det sagt så är det, för såna som jag som är superintresserade av mönster, på något underligt sätt än mer intressant att se mönstret fortsätta följas!

euromillions lotteriet

Med tanke på att fredagens dragning är en Superdraw är det av största vikt för dig att skaffa dina biljetter i tid – vid dessa speciella händelser är biljetterna speciellt eftersökta, och när vi närmar oss dragningen kommer köerna bara bli längre och längre. Tveka inte, utan gå och köp dina biljetter med EuropaLotteriet idag!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: