Kvällens EuroLotteriet-dragning är värd £11 miljoner

By Per / september 30, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Kvällens EuroLotteriet-dragning är värd £11 miljonerMedan de irländska vinnarna i fredagens EuroLotteriet-jackpot (på £68.3 m, alltså €86.7 miljoner) kommer att träda fram för att få sin livsomvälvande summa senare i veckan; har de flesta spelarna nu vänt sin uppmärksamhet mot kvällens nya toppris på £11 miljoner (€15 miljoner).

Utöver toppvinnaren var fredagens dragning en stor framgång med över 2.7 miljoner lottinnehavare som drog in pengar mellan summorna £3.20 (€4.50) för att ha matchat två huvudsiffror; och fantastiska €909,183 för att ha matchat fem huvudsiffror och en Lucky Star. En spelare i Storbritannien kammade även in en miljon pund i Millionaire Raffle medan en fransk spelare fick in en miljon euro på My Million Raffle.

Även om jackpoten har gått tillbaka till minimumvinsten lagom till tisdagens dragning, skulle väl en vinst på £11 miljoner vara tillräckligt för att göra ditt liv lite bättre? Du skulle kunna köpa en fantastisk våning i Kensington med tre sovrum, för under £6 miljoner, vilket lämnar dig med tillräckligt mycket för att köpa en fin Ferarri F12 Berlinetta eller vilken annan lyxbil som helst. Med återstående dumma kunde du sedan göra en fin investering i framtiden när du åker på semester utomlands för att fånga det sista varma vädret innan hösten lägger sig över Europa.

Om du hemskt gärna vill vinna mot oddsen och få ett pris ikväll, se då till att du har din lott innan försäljningen stängs vid 19:30 BST, (8:30 PM CEST).

Håller du på att missa en EuroLotteriet-Windfall?

En EuroLotteriet-lottinnehavare kan ha missat chansen att  håva in £50,000, då personen hittills inte hämtat sitt pris från dragningen som ägde rum fredagen den 28:e mars i år. Spelaren, som köpte sin biljett i södra Gloucestershire, har till 23:00 på onsdag på sig att kontakta lotteriet för att få sin vinst, annars kommer alla pengar att gå vidare till National Lotterys Good Cause Fund.

Den svårfångade lottinnehavaren matchade fem huvudsiffror i dragningen till ett potentiellt netto av £51,232, men har ännu inte klivit fram och gjort sig hört — vilket gör att personen riskerar att förlora möjligheten att betala av lån, byta upp bilen eller ge sig av på en fantastisk semester.

Lotterifansen mellan Thornbury och Chipping Sodbury kommer frenetiskt att söka bakom sina soffor, gräva i sin vårgarderob och leta igenom sina fickor efter den där så väldigt viktiga biten papper innan deadlinen passerar.

EuroLotto Sverige

Om du skulle vilja ha en vinst och tror att du själv faktiskt skulle komma ihåg att hämta ut den, säljs lotterna nu för morgondagens dragning i Europa Lotteriet som innehåller en jackpot på £11 miljoner, samt onsdagens lottodragning med ett toppris på £2.1 miljoner. Köp dina lotter online eller, om du har ett säkert ställe att ha din biljett på, från en auktoriserad återförsäljare. Lycka till!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: