Europa greppas av Europa Lotteriets jackpott feber

By Per / januari 7, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Europagreppas av Europa Lotteriets jackpottfeberLotteriförsäljare runtom i Europa har rapporterat ökade försäljningar av biljetter till Europa Lotteriet de senaste veckorna, tack vare en jackpott som fortsätter att klättra allt högre, och rollovern förra fredagen ser säkerligen till att trenden håller i. Det beräknade jackpottvärdet för nästa spel på tisdagen den 7 januari är på €127 / £105 miljoner, och spelarna börjar bli ordentligt spända av att det enda de behöver göra för att vinna den summan är att matcha fem huvudnummer och två Lucky Stars.

Oddsen att matcha alla sju nummer som dras med en enda biljett ligger någonstans runt 1 mot 116.5miljoner, men oddsen att vinna något pris över huvud taget med en enda biljett är det något mer uppmuntrande 1 på 13.Tröstpriserna kan vara värda sex eller ibland sju siffror, så även när jackpotten får rollover igen finns det en god chans för i alla fall ett antal personer att komma ur spelet med en imponerande vinst att skryta om.

Spela EuroMillions lotteriet

Alla lotteribiljetter kan potentiellt vara värda en förmögenhet, men biljetter som köps för Eurolotteriet nu på tisdag kan vara värda så mycket som €127 / £105 miljoner. När så är fallet är det logiskt att spela så säkert som möjligt genom att köpa biljetterna på nätet – på det viset kan inte biljetterna förloras eller stjälas. Att spela EuroLotto på nätet är än mer bekvämt än att köpa biljetter från återförsäljare AFK, och det har den tillagda fördelen i det att det låter vinnarna notifieras om sin vinst via email.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: