€21 / £17 miljoner uppe för spel på EuroLotto-dragningen 13.11.04

By Per / november 4, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

€21 / £17 miljoner uppe för spel på EuroLotto-dragningen 13.11.04En ny EuroLotto-månad drog igång i fredags, den 1 november, 2013, och allt började med en rollover. Besviken, eller glad? Ja, jag antar att de som investerade sina pengar i fredagsdragningen och hoppades att de skulle vinna en jackpott är lite besvikna, men det här betyder å andra sidan också en större jackpot i morgondagens tisdagsdragning.

Jackpotten imorgon, tisdagen den 5 november, beräknas nu till runt €21 / £17 miljoner, en trevlig ökning från fredagens €15 / £12 miljoner. En jackpott med EuroLotto är förstås aldrig någon besvikelse, men jag skulle vilja träffa den person som tycker att €15 / £12 är en bättre vinst än €21 / £17. Du kan verkligen se allas spänning inför tisdagen – både de som inte spelade i fredags och som kommer fokusera allt på tisdagen, och de som spelade i fredags och planerar att spela igen på tisdag, och som då planerar att köpa en extra biljett för denna dragning.

Att spela på oddsen med EuroLotto

Det är faktiskt en allt mer populär strategi att variera antalet biljetter baserat på dragningarna och deras rollovers. En del spelar det väldigt riskabelt genom att helt enkelt iinte spela på den första jackpotten värd€15 / £12 miljoner – detta rekommenderar vi absolut inte då du då riskerar att misssa att vinna dragning när du till sist träffar rätt nummer. En bättre strategi är en som ökar dina vinstodds genom att du ökar antalet biljetter du köpet med varje rollover som ägt rum innan dragningen.

Spela EuroMillions lotteriet

Oavsett vad så är det viktigaste att du spelar, så att du inte riskerar att missa den stora jackpottvinsten när tiden väl är inne. Missa inte, köp EuroLotto-biljetter nu!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: