De vinnande siffrorna för tisdagens dragning med Europa Lotteriet

By Per / november 6, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

De vinnande siffrorna för tisdagens dragning med Europa LotterietTisdagen den 5 november 2013 såg vi den första jackpottvinnaren med Europa Lotteriet den här månaden, en enda vinnare som drog in så mycket som €21 / £18 miljoner. Summan har stigit sedan förra fredagdragningen då det inte fanns någon vinnare, vilket ledde till att jackpotten steg från €15 / £12 till £21 / £18 miljoner. Den ensamma vinnaren som nu får räkna sina miljoner köpte biljetten i Storbritannien.

De vinnande siffrorna från Europa Lotteriet-dragningen den 5 november kan ses i listan nedan, så att du har chansen att titta på siffrorna och gräma dig för att du inte själv valde dem.

De vinnande siffrorna för tisdagens dragning med Europa Lotteriet

Den bästa tiden för en jackpott med Europa Lotteriet

November gräver ned sig allt djupare, och med den har en köld och ett mörker börjar sprida sig över hela Europa – men visserligen mer i vissa regioner än i andra. Medan vissa argumenterar för att sommaren eller våren är den bästa tiden att vinna med Europa Lotteriet, och andra säger att vintern är den bästa på grund av kopplingen till juletider, så argumenterar jag för att den bästa tiden av alla är hösten.

Här har vi en säsong täckt i regn, mörka löv, och nätter som kommer allt tidigare varje dag, och det som alla behöver är lite extra solsken i dagen. Det solskenet kan enkelt vara bara några extra miljoner euro eller pund, vilket du lätt kan få med Europa Lotteriet. Eller varför inte ta chansen och köpa bort dig från säsongen, och dra iväg till någon varmare destination och sedan komma tillbaka precis i tid för julen?

Spela EuroMillions lotteriet

Ta chansen denna november och missa inte – gör dig redo för fredagsdragningen och skaffa dina biljetter nu!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: