Gör sig redo för fredagens EuroLotto-dragning den 8 november

By Per / november 7, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Gör sig redo för fredagens EuroLotto-dragning den 8 novemberNovember har börjat bra – först såg vi en rollover i den första EuroLotto-dragningen för en vecka sedan, som följdes av en storvinst i tisdags, och morgondagens fredagsdragning ger dig chansen att vinna en jackpott på totalt €15 / £12 miljoner.

När man vänjer sig vid att höra de massiva tal som EuroLotto-jackpotten ibland blir, så låter €15 / £12 miljoner plötsligt inte som en särskilt stor vinst. Det är trots allt den minsta jackpotten du kan vinna med EuroLotto (och det är standardjackpotten för alla dragningar innan rollovers kommer). Men åh, så lurade vi blir av jämförelser.

Storleken av fredagens EuroLotto-jackpott

Medan en jackpott på €150 / £120 miljoner är tio gånger så mycket (den matten var till och med lätt nog för mig), så är en enkel jackpott så mycket som runt 500 gånger storleken på den näst största vinsten i de flesta dragningarna, när du matchar fem siffror och en stjärna rätt. Och om vi räknar på vad du betalar för en vanlig biljett, då är det… ja, det stämmer, ungefär en miljon gånger det. Om du köper en EuroLotto-biljett per dragning, så är det runt hundra biljetter per år. Med andra ord är den minsta möjliga jackpotten står nog för att köpa dig nya biljetter i tusentals år. Nu skulle ju förstås ingen spendera sin vinst på att köpa nya biljetter, men hur otroligt är inte det!

Spela EuroMillions lotteriet

Så du kanske inte vunnit än, men du kan fortfarande köpa biljetter inför fredagens dragning. Är det inte dags att satsa lite?

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: