EuroLotto: Europas populäraste lotteri

By Per / oktober 5, 2012

EuroLotto för Europa och svenskarna

Det finns mycket få saker som är lika spännande som att delta i ett lotteri. Både för erfarna spelare och för nybörjare är Europeiska EuroLotto ett bra ställe att börja på. Vi har alla sett och hört de annonser som påstår att man kan vinna nästan oändliga miljoner med EuroLotto och, med tanke på hur många ’ EuroLotto miljonärer’ som har tillkommit sedan EuroLotto startades fär 8 år sedan, verkar det som att många av oss också verkligen har deltagit!

EuroLotto spelet är enkelt att delta i och äger rum varje Tisdag och Fredagkvällar

Du kan spela i EuroLotto enkelt och bekvämt från ditt eget hem i Sverige. Genom att köpa dina lotter online kan du ha tillgång till Eurolotteriets resultat inom några minuter från det att lottobollarna dras under Nationella Lotteriets Live Showen. Faktumet är också att det är enklare att spela lotteri online än på det traditionella sättet, speciellt om du blir en av de lyckliga vinnarna. Om du vinner ett pris upp till £500, kan beloppet utbetalas till dit online konto – som du sedan kan överföra till ditt vanliga bankkonto. Vinster mellan £501 och £5000 går direkt till ditt bankkort, och om du vinner några större priser kan du enkelt ringa till Kundtjänsten som skickar din vinst i form av en check.

http://www.playeuromillions.com/sv/home.html

Även om EuroLotto spelet enbart har funnits till sedan 2004, så har ideen bakom det skapats ungefär 10 år innan. När Eurolotteriet lanserades var de enda deltagande länder de tre som hjälpte till med byggandet av detta lotteri – Frankrike, Spanien och Storbrittanien. Lotteriet blev sedan så populärt att flera länder bestämde sig för att vara med, det är således också anledningen till att i dagsläget 9 länder deltar i EuroLotto dragningarna. Vidare har lotteriet ett så pass gott rykte att spelare världen över spelar online och även köper sina lotter på internet.
Internet har verkligen förändrat sättet vi spelar lotteri på och gjort tillgången till lotter så mycket enklare. Om du väljer att spela EuroLotto online, kan du söka upp samtliga resultat från denna och och alla föregående veckor inom några sekunder. Du kan kan även se de senaste trender online för att se vilka lottonummer dras oftare än andra om du planerar att spela ett taktiskt lottospel. Medan det kan vara svårt att tro att vissa nummer dras oftare, räcker det bara att titta på nummertrender för att se att vissa lottonummer frekventeras oftare i de slutliga lottoresultat än andra. Om du dock gillar att hålla ditt spel enkelt, kan du alltid välja dina lottonummer slumpmässigt och hoppas på att turen är på din sida under denna veckans EuroLotto Jackpott dragningen!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: