Tisdagens trippelrolloverjackpott med Europa Lotteriet

By Per / januari 21, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Tisdagens trippelrolloverjackpott med Europa LotterietTisdagens lottospel den här veckan fångade definitivt blickarna tack vara trippelrolloverjackpotten som förväntades ligga runt €40 / £33 miljoner. Det har varit fem Europa Lotteriet spel sedan året började, och jackpotten har bara vunnits i en av dem, då Frankrike och Spanien delade på vinsten. Nu lär spelare vara riktigt sugna på att försöka vinna 2014 års andra jackpott med Eurolotteriet, och vi kanske bara är ett par timmar ifrån att se någon lyckas!

Inget tal har större chans att dras än något annat i ett riktigt rättvist lottospel, men det betyder inte att spelarna inte kan ha lite kul med att upptäcka mönster och trender och justera sina val därefter. En stark trend den här månaden är nummer 10 som Lucky Star – den har dragits i alla fyra senaste spel, och många undrar om den kommer att dyka upp på nytt ikväll.

euromillions lotteriet

Lottospelare som vill spela flera spel och ge sig själva flera chanser att vinna ett pris ikväll kan dessutom ta sig en titt på Mega Millions och SuperEnalotto, som har jackpottar värda $51 miljoner respektive €26.2 miljoner. Oavsett vilket spel du är intresserad av ska du inte glömma att kolla in alla de senaste vinnarnumren ögonblicken efter att dragningen ägt rum genom att besöka vår sida.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: