EuroLotto Sverige Superdraw annonserad på fredagen den 7 mars 2014

By Per / februari 6, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

EuroLotto Sverige Superdrawannonserad på fredagen den 7 mars 2014Den här veckan bekräftade lotto anställda datumet för årets första Superdraw. Den här speciella dragningen kommer att äga rum på fredagen den 7 mars 2014 med en garanterad jackpott på €100 / £80 miljoner. Standard jackpotten är €15/£12 miljoner, men i den här speciella dragningen kommer den att stiga till €100/£80 miljoner. Om ingen spelare matchar alla sju nummer som dras kommer den stora jackpotten att få rollover till följande dragning.

Trots att den speciella dragningen är lite unik i år, kommer den faktiskt att vara den femtonde Superdraw som anordnats av EuroLotto Sverige sedan lotteriet grundades 2004. Den första ägde rum den 9 februari 2007, när bara en biljett lyckades matcha de fem huvud nummer och de två Lucky Stars som drogs. Den belgiska vinnaren tog hela jackpotten på €100 miljoner – det här var den största lottovinsten i Belgien då, och den tredje största i Europa lotteriets historia.

Spela EuroLotto

Biljetter till denna kommande Superdraw finns tillgängliga hos alla återförsäljare i de nio deltagande länderna, och går också att köpa på nätet från och med fredagen den 7 februari 2014. På grund av den enormt tillökade garanterade jackpotten förväntas biljett försäljningarna inför dragningen att öka avsevärt, så vi föreslår att alla som vill delta köper sina biljetter god tid i förväg.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: