Kvällens Euro Lotto jackpott är värd €63 / £53 miljoner

By Per / december 18, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Kvällens Euro Lotto jackpott är värd €63 / £53 miljonerKvällens jackpott är värd €63 / £53 miljoner efter att spelarna i tisdagens dragning misslyckades med att matcha alla fem huvudnummer och två Lucky Stars. Som resultat är kvällens jackpottsumma resultatet av att de fem senaste dragningrna inte lyckats få till en topprisvinnare.

Jackpottar 2013

Det här året har varit lyckat för lottospelare då det funnits totalt 39 vinnande jackpotbiljetter. Från dessa jackpottvinster är det Frankrike som leder med tio jackpottvinster, följt av Portugal och Storbritannien som bägge hade sju vinster.

En jackpottvinst visade sig vara väldigt minnesvärd då det var första gången i Euro Lotto historia då en spelare från Luxemburg vann jackpotten. Vinsten följde dragningen den 27 september 2013, och den tursamma vinnaren matchade alla fem huvudnummer och två Lucky Stars, och kunde därmed vinna jackpotten värd €65 / £55 miljoner.

Med bara fyra dragningar kvar innan året tar slut kommer det vara intressant att se om några spelare kan vinna jackpotten, eller om toppriset kommer att fortsätta få rollover in på nästa år.

För att ha en chans att vinna i kvällens dragning borde du se till att ha dina biljetter redo. Biljetter kan köpas fram till 19.30 GMT ikväll, och kan köpas i person och från en auktoriserad återförsäljare, eller på nätet.

Play EuroMillions lottery

Vi skulle vilja påminna våra spelare om specialdragningen som äger rum på nyårsafton då antalet UK Millionaire Raffle priser, värda £1 miljoner styck, stiger till 25.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: