Fyrdubbel rollover för EuroLotto Sverige

By Per / april 21, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Fyrdubbel rollover för EuroLotto SverigeJackpotten fick rollover för fjärde gången i rad igår, vilket betyder att spelarna i fredagens dragning kommer att tävla om ett toppris med ett uppskattat värde på £41 miljoner (€50 miljoner).

Vinnarnumren från gårdagens dragning var, i nedstigande ordning: 3, 14, 26, 47 och 50 med Lucky Stars 7 och 11, men då inga spelare lyckade matcha alla sju nummer som drogs var det högsta priset som delades ut på kvällen det som vanns på andra nivån. Tre europeiska spelare, alla från utifrån Storbritannien, matchade fem huvudnummer och en Lucky Star, och vann därdmed ett pris värt €353,233.

Som följd av det vann åtta spelare £30,446 (€44,154) var när de matchade fem huvudnummer, och 27 spelare vann £4,510 (€6,541) när de matchade fyra huvudnummer och bägge Lucky Stars. Utöver dessa vinnare var det 1,614,223 fler spelare som vann sig ett pris värt mellan £2.90 (€4.20) och £148 (€214.60) för att ha matchat så få som två huvudnummer.

För en fullständig sammanställning över gårdagens huvuddragning, inklusive de vinnande koderna i UK Millionaire Raffle, så kan du klicka här.

EuroLotto Sverige

Medan spelets jackpott stiger allt högre är det sannolikt att allt fler personer vill delta i dragningen. Om du vill undvika att behöva stressa i sista minuten och kanske även stå ut med långa köer, så kan du köpa dina biljetter till EuroLotto Sverige på nätet. Det kan du göra genom att följa Spela Nu-tabben på toppen av sidan. Eller så kan du besöka en auktoriserad återförsäljare och köpa biljetterna fysiskt.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: