EuroLotto meddelar om årets andra Superdraw

By Per / april 29, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

EuroLotto meddelar om årets andra SuperdrawÅrets andra EuroLotto Superdraw meddelades idag, och precis som med förra kommer den att ha en garanterad jackpott på €100 miljoner (£80 miljoner*). Luxemburglottoanställda var först med att släppa informationen om dragningen, och de avslöjade att den kommer att äga rum på fredagen den 6 juni.

För spelare som inte är bekanta med Superdraws så tar de samma form som vanliga dragningar med undantaget att de erbjuder ett förstärkt garanterat jackpottvärde. Om inga spelare matchar alla sju nummer i specialdragningen får den stora jackpotten rollover till den efterföljande dragningen. Liksom med vanliga dragningar boostar biljettförsäljningarna jackpottsumman för de kommande dragningarna – ihop med jackpottaket – tills en spelare lyckas matcha de fem huvudnumren och två Lucky Stars för att då kunna vinna toppriset.

Årets första Superdraw hölls den 7 mars, men utan jackpottvinnare i dragningen, toppriset fick rollover två gånger och växte med varje rollover, innan britten Neil Trotter drog hem den kollosala jackpotten värd £107 miljoner (€129 miljoner) den 14 mars. Trotter är en bilmekaniker från södra London, och avslöjade efter att han hämtat ut sin vinst att hans ursprungliga plan var att köpa ett hus med ett garage stort nog att rymma en hel flotta med lyxbilar.

För den som hoppas följa i Trotters fotspår är det dags att se till att komma ihåg datumet för den kommande dragningen. Biljetter för EuroLotto och för specialdragningar har ännu inte släppts, men vi håller dig uppdaterad när dragningen närmar sig.

EuroLotto Sverige

*Superdraws erbjuder en garanterad jackpott på €100 miljoner som baserat på dagens valutakurs är ungefär £80 miljoner.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: