EuroLotteriet-jackpoten för tisdag den 2:a september, värd 29 miljoner pund

By Per / september 6, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

EuroLotteriet-jackpoten för tisdag den 2:a september, värd 29 miljoner pundÄven om National Lottery-siten kanske stängde på lördagkvällen för att kunna göra några nödvändiga uppdateringar, var inte helgen en total förlust för de lojala fansen. Nämns lotteridragning, som ägde rum fredagen den 29:e augusti, ledde till att över 2,2 miljoner lottinnehavare kunde knäppa ett pris; däribland fem spelare som lyckades matcha fem nummer och en Lucky Star för att vinna £207,980 (€285,439) var. Ytterligare två deltagare vann £173,316 (€237,866) vardera för att de lyckades matcha fem siffror, medan 84 stycken lottinnehavare £2063 (2831 €) rikare på lördagmorgonen efter att ha matchat fyra nummer och två Lucky Stars. Återstående lottinnehavare vann summor mellan £3.10 (€4.30) för att ha matchat två nummer och £160.30 (€220) för att ha matchat fyra nummer och två Lucky Stars.

En lyckosam lottinnehavare matchade alla sex huvudnummer som drogs och tog in £6.4 miljoner-jackpoten medan åtta spelare matchade fem huvudnummer plus Bonus Ball och vann £51,697 vardera. Återstående spelare vann summor mellan £25 för att ha matchat tre huvudsiffror och £1,995 för att ha matchat fem huvudsiffror. 100 lottinnehavaren lyckades knipa £20,000 vardera då koderna på deras miljetter matchade de som dras i Lotto Raffle.

Första EuroLotteriet-dragningen för september

Lottförsäljningen online har återupptagits lagom för alla lottofans att köpa sina lotter till kvällens dragning som kan skryta med en jackpot på £29 miljoner (€37 miljoner).Den uppdaterade versionen av National Lottery-siten lanserades i måndags kväll efter att försäljningen stängts under lördagkvällen.

Samtidigt som vädret i Storbritannien blir allt svalare har jackpoten på samma lottospel värmts upp, efter tre stycken rollovers. Den senaste jackpotvinnaren av lottospelet, en lottinnehavare från Österrike, landade en massiv utbetalning på £43.5 million (€54.3 million) i dragningen som hölls tisdagen den 19:e augusti. Spelare över Storbritannien och Europa kommer att korsa fingrarna ikväll och hoppas på att kunna följa i hans fotsteg, då de fyller i sina online-spelkort eller besöker lotteriåterförsäljare för att köpa sina lotter.

EuroLotto Sverige

Förutom alla tursamma lottinnehavare som eventuellt vinner priser ikväll, kommer en spelare i Storbritannien att knipa det första Millionaire Raffle-priset den här månaden när koden på personens lott matchar koden som dras ikväll.

Kvällens lottodragning, den 2:a september 2014, kan vi få se en tursam spelare bli den första jackpotvinnaren i september och om någon matchar alla fem huvudsiffror och två Lucky Stars, kan de kamma hem förbluffande summor pengar. Drömmer du om att slå oddsen, ta titeln och priset på £29 miljoner?

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: