Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

By Per / oktober 15, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljonerEuropa Lotteriets toppris får alla möjliga spelare att köpa biljetter i förhoppningen att de kan bryta rolloverstreaken och få de £111 miljoner (€142 miljoner) som är uppe för spel i jackpotten. Det kommer att bli en spännande kväll där miljoner spelare väntar på att numren ska dras i Paris! Det här bumperpriset kommer efter att tre dragningar ägt rum utan en toppvinnare.

Att bli lotteriets jackpottvinnare kan ge dig nog med pengar för resten av livet, men om du vill se till att fortsätta ha ett positivt pengaflöde så kan saker och ting bli mycket lättare. Folk pratar gärna om investeringsmöjligheter för att generera mycket inkomst utan att arbeta, samtidigt som de lägger undan en del av vinsterna för investeringar och sparkassor så att så att pengarna fortsätter komma in samtidigt som man njuter av livet i sin splitternya livsstil.

För enkelhetens skull kan vi anta att du vinner den eftersökte Europa Lotteriet-jackpotten och får en stadig summa på £111 miljoner. Dela upp det i fyra delar:

  • Du kan använda £30 miljoner för att få slut på skulder och köpa lyxsaker som ett par hus, en sportbil eller två, gåvor åt dina vänner och din familj eller för den delen ett helt rum fyllt med hundvalpar. Du skulle kunna leva väldigt länge på den här summan allena!
  • Efter det kan du använda £27.7 miljoner för att investera direkt i det du tycker verkar intressant. Skydiving, rymdforskning, kanske bygga ett kakimperium att konkurrera mot McVitie’s – med den här lottovinsten kan du ha råd med precis vad du vill ha!
  • Vill du behålla lite utifall att? Sätt undan £27.7 miljoner i ett helt vanligt bankkonto. Om du lägger undan £27.7 miljoner i ett vanligt bankkonto (eller tolv) med en vanlig räntesats på 0.5% så får du hela £138,500 på pengarna – mer än nog för att du ska kunna hålla igång bankkontot för att satsa på alla dina drömmar.
  • Räcker inte vanliga räntesatser för dig? Slänger du in £27.7 miljoner i ”säkra” investeringar i lågriskfonder får du mer flexibilitet än du får i vanliga sparkonton, och det ger dig en mycket högre räntesats.

Det här är bara en snabb guide som inte tar i beaktning skatter som du kan behöva betala när du investerar. Alla som slår oddsen och drar hem jackpotten kan förstås göra vad de vill med sina pengar, och kan behöva alla de bästa tipsen de kan hitta!

EuroLotto Sverige

Om du redan drömmer om att gå in i en finansrådgivares kontor imorgon bitti och meddela att du vunnit pris på nio siffror (precis efter att du berättat var din chef kan dra) så måste du se till att köpa några biljetter till Eurolotteriet innan de slutar sälja vid 7.30pm BST (8.30pm CEST) ikväll. Lycka till!

 

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: