November drar igång med en EuroLotto-rollover

By Per / november 2, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

November drar igång med en EuroLotto-rolloverGårdagens EuroLotto-dragning var novembers första, och allt började med… en rollover. Ingen lyckas få till hela listan av fem siffror och två stjärnor, vilket krävdes för att vinna jackpotten på €15 / £12 miljoner, så jackpotten fortsätter istället att växa till nästa dragning. Nästa EuroLotto-dragning, som äger rum på tisdagen den 5 november, och har en beräknad jackpott på €21 / £17 miljoner.

Samtidigt såg dragningen den den 1 november 2013 ett stort antal vinnare av mindre priser, varav 6 stycken matchade fem siffror och en stjärna, och 14 andra bara matchade fem siffror. Med EuroLotto blir det alltid nya vinnare.

November drar igång med en EuroLotto-rollover

Börja planera ditt nya år med en EuroLotto-jackpott

Vi har bara två månader kvar av året, och om bara några veckor kommer alla tänka på jul och sen nyår, och absolut ingenting annat. Medan alla förstås drömmer om att vinna en stor jackpott som julklapp eller för att dra igång nyåret, så kan också det här vara en utmärkt chans för att vinna stort med EuroLotto. Vad sägs om att ha några extra miljoner i tid för julshoppingen? Eller vad säger du om att kunna sluta jobbet en månad innan julen? Eller för den delen att redan nu kunna börja planera för en fantastisk nyårsfest?

euromillions lotteriet

Det är enkelt att drömma, svårare att ta steget – eller egentligen inte alls när det gäller EuroLotto! Vänta bara inte till sista minuten för att få tag på din biljett inför tisdagens dragning, utan gå och köp den idag.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: