Fira halloween med €15 / £12 miljoner från Europa Lotteriet

By Per / oktober 31, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Fira halloween med €15 / £12 miljoner från Europa LotterietI morgon är det den 1 november 2013, och detta råkar också vara dagen för månadens första dragning med Europa Lotteriet. Efter den stora vinsten i tisdags, så är det €15 / £12 miljoner som kan vinnas på fredagens dragning. Vem kommer att bli jackpottvinnaren, eller kommer vi att dra igång månaden med en rollover?

Förra månaden, oktober, började med att se ut som en dålig månad för Europa Lotteriet, utan jackpottvinnare i två veckor i rad. Den andra halvan av månaden såg vi dock tre vinnare, den sista av dem på den allra sista dragningen nu i tisdags. Kommer november att följa detta exempel med att börja dåligt? Eller kommer det vara mer som en vanlig månad, med vinster som följer varandra ganska tätt? Jag antar att det är på fredagen vi får se det.

Börja den nya månaden med Europa Lotteriet

Det finns många sätt att sparka av en ny månad på, men ett av de allra bästa måste ändå vara att börja med några extra miljoner i händerna. Varför inte fira halloween med några extra ton godis att dela ut i grannskapet? Eller kanske vill du sparka av november med att skicka några tio tusen till en välgörenhet du gillar? Allt detta är möjligt med Europa Lotteriet.

Spela EuroMillions lotteriet

I morgondagens dragning med Europa Lotteriet har du chansen att vinna den massiva jackpotten på €15 / £12 miljoner, men även om du inte vinner det har du flera andra chanser. Vid varje dragning vinner tusentals människor ordentliga summor pengar, och den enda chansen att vinna har du om du spelar. Missa inte att köpa din biljett med Europa Lotteriet!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: