De vinnande siffrorna från tisdagens Euro Lotto-dragning den 29 oktober 2013

By Per / oktober 30, 2013
De vinnande siffrorna från tisdagens Euro Lotto-dragning den 29 oktober 2013

De vinnande siffrorna från tisdagens Euro Lotto-dragning den 29 oktober 2013Gårdagens Euro Lotto-dragning var den sista för oktobermånaden 2013, och man kan nog säga att den avslutades med en riktig smäll, när någon lyckades få till alla fem siffror och två stjärnor, och därmed vann den stora jackpotten på €15 / £12 miljoner.

Ett ordentligt antal glada människor kommer få fira en speciellt underbar halloweenhelg det här året. För jackpottvinnaren innebär det tillräckligt med pengar för att ha ett riktigt ordentligt spökparty innan han eller hon går vidare och lever resten av sitt liv i lyx.

De vinnande siffrorna från tisdagens Euro Lotto-dragning den 29 oktober 2013

Men jackpottvinnaren är förstås inte den enda som vinner 29 oktobers dragning. Exempelvis såg vi fyra lyckliga personer som vann det näst bästa Euro Lotto-priset på €235 100, efter att de lyckats gissa rätt på fem siffror och en av stjärnorna. Ytterligare tre personer drog in €104 488 / £69 565 efter att ha fått de fem siffrorna rätt, men utan att ha prickat rätt på stjärnorna.

Hundratusentals Euro Lotto-vinnare

Euro Lotto är verkligen ett spel som skapar ett brett spektrum vinnare varje gång, trots att fokus ofta läggs på det fåtal eller, som i det här fallet, den enda som vann den stora jackpotten. För tisdagsdragningen är det över 1 500 vinnare som vunnit €100 / £85 eller mer. Medan det knappast är en jackpott, så vore det väl härligt att få hundra euro i din hand bara sådär? Och om vi räknar med alla som vann något, ja, då är det en ordentlig lista på hundratusentals vinnare.

Spela Euro Lotto

Vill du bli en av nästa lista Euro Lotto-vinnare? Kanske vill du till och med vinna den stora jackpotten? Skaffa dina biljetter nu för att vara med och spela på nästa dragning på fredag!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: