Hur man vinner EuroLotto

By Per / januari 4, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner
Hur man vinner EuroLotto

Har du någonsin känt som att du skulle kunna ha mer kontroll över EuroLotto? I så fall är den här artikeln perfekt för dig, den kommer att förbättra ditt lottospelande. Istället för att spela ett turspel som du inte kan påverka, kommer du framöver att vara med om ett skicklighetsspel där det spelar stor roll för vinsterna hur mycket tanke du lägger bakom det. Vad gäller att vinna jackpotten går vi då smidigt in i första tips:

Spela regelbundet

Det är själva logiken, om du spelar regelbundet med dåliga odds och har större chans för att vinna, tänk dig då hur chanserna kommer att öka om du spelar regelbundet med bättre odds. Välj regelbundet dina nummer på ett intelligent vis, så kommer du att få regelbundna pengapriser tills dagen då alla 7 nummer matchar!

Udda och jämna

Chanserna för att varje nummer blir antingen jämnt eller udda är ungefär 3 %. Historiska data visar 1071 udda nummer mot 1064 jämna nummer i dragningarna. Ser du vad vi har här? Det är nästan 50/50 för oddsen på jämna och udda nummer. Det bästa sättet att välja smarta nummer är alltså att använda en kvot på 2:3/3:2 för udda och jämna nummer.

Högt och lågt

EuroLotto Sverige väljer du på tal mellan 1 och 50. De låga numren är därför 1-25, medan de höga är 26-50. Intressant nog har det historiskt dragits 1055 låga nummer och 1035 höga nummer. För att få bästa chans att matcha dragna nummer är det alltså smart med en kvot på låga och höga nummer på 2:3 eller till och med 3:2 vad gäller att välja nummer.

Spela ett balanserat spel

I över 70 % av dragningarna är summan av de 5 standardnumren mellan 90 och 160. Ser du vart vi är på väg med det här? Se till att lägga till summan av de 5 numren du valt för att kontrollera att det är mellan 90 och 160. Ju nämre du är mitten av dessa tal, desto högre odds har du.

’Heta och kalla’ tal

Nu blir saker och ting lite tuffare och involverar analys av historiken bakom EuroLotto nummer. Nummer som inte dykt upp de senaste sex matcherna räknas för strax under hälften av de vinnande numren i nästa dragning. Nummer som inte varit med på de senaste tolv dragningarna räknas för ungefär tre fjärdedelar av de vinnand talen i nästa dragning.

Få kontroll över ditt spel idag

Möt mobbaren rakt på och ta med dessa tips till ditt EuroLotto spelande redan idag, innan du vet av kommer du att börja se stora pengapriser. Om du verkligen fokuserar på att bli en EuroLotto vinnare måste du sluta förlita dig på blind tur, och istället börja tänka på alla pengapriser och på hur intelligenta nummerval kan hjälpa dig vinna dem.

Med lite mindre efterforskning i numren bakom spelet blir det möjligt att välja de nummer som tenderar att dyka upp oftare. Om du regelbundet väljer de nummer som dyker upp oftare kommer du också att matcha fler nummer regelbundet. Om du matchar fler nummer oftare kan du också ha större chans att få lite av priserna.

Enkelt!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: