Tre jackpottvinster i en rad i och med tisdagens Euro Lotto-dragning?

By Per / november 11, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Tre jackpottvinster i en rad i och med tisdagens Euro Lotto-dragning?I morgondagens Euro Lotto-dragning har du chansen att vinna €15 / £12 miljoner – en ganska ordentlig chans till ett liv i lyx, skulle jag säga.

Få skulle neka att november har varit en riktigt bra månad än så länge när det gäller Euro Lotto – den första dragningen på månaden var en rollover, men sedan dess har vi sett två jackpottvinster i rad, och den senare av de två hade till och med två vinnare för första gången på över två månader.

Euro Lotto-dragningen på tisdagen den 12 november ger nu ännu en chans att vinna €15 / £12 miljoner, vilket är gott och väl tillräckligt för ett antal livstider i storlyx. Kommer vi att se en tredje jackpottvinst i rad? Eller kommer det här bli den rollover som bryter mönstret och istället förbereder oss för en större jackpott i den kommande fredagsdragningen?

Tisdagens Euro Lotto-dragning har chansen att bryta tvåvinst-mönstret

November kan mycket väl bli månaden känd för brutna mönster – vi har redan sett den första delade jackpotten på två månader, och om vi nu ser en tredje vinst i rad i morgondagens dragning, då är det första gången så sker på nästan fyra månader. Förra gången Euro Lotto-jackpotten vanns hem tre gånger i rad var i dragningarna den 16, 19, och 23 juli 2013. Sedan dess har vi sett som mest två vinster i rad, eller än vanliga flera rollovers som ibland bryts av enstaka vinster.

Spela EuroMillions lotteriet

Om morgondagens dragning den 12 november är gången då det är dags att bryta mönstret, då vore det en skam att inte vara del av det. Se till att du har dina Euro Lotto-biljetter redo!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: