Två delar på en jackpott på €15 / £12 efter EuropaLotteriet-dragningen den 8 november

By Per / november 9, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Två delar på en jackpott på €15 / £12 efter EuropaLotteriet-dragningen den 8 novemberI gårdagens EuropaLotteriet-dragning på fredagen den 8 november 2013 såg vi två separata spelare vinna den stora jackpotten på €15 / £12 miljoner. De två biljetterna som matchade de fem siffrorna och två stjärnor såldes i Storbritannien respektive Frankrike.

En delad jackpot är till stor del ett tecken på EuropaLotteriets återvändande hälsa – vi har haft en del gråare stunder på sistone, och större delen av oktober såg vi jackpottar som ständigt fick rollover, men de senaste dragningarna har EuropaLotteriets välmående återvänt allt mer. Den delade jackpotten var som en symbol för detta, och det var första gången det hände på över två månader – senast det skedde var på fredagen den 6 september, när två spelare från Irland och Spanien fick dela på en jackpott på €25 / £21 miljoner.

Två delar på en jackpott på €15  £12 efter EuropaLotteriet-dragningen den 8 november

Månaden än så länge med EuropaLotteriet

Vi är en tredjedel in i november månad, och medan vädret knappast behåller sin sommarvärme så är EuropaLotteriets värld allt starkare. Oktober var för många en misstänkt grå månad, men det är tydligt att vi nu återvänt med full styrka. De tre jackpottarna som ägt rum än så länge den här månaden har haft tre jackpottvinnare och en rolloverdragning. Vi kan förstås bara gissa, men jag är nyfiken på huruvida november kommer att bli en månad med konstanta vinnare, eller om det blir en månad med några härliga rollovers som leder till större jackpottar? Enda sättet att få veta är att vänta.

Spela EuroMillions lotteriet

Den fjärde novemberdragningen äger rum om bara ett par dagar – jag hoppas du markerat tisdagen den 12 november i kalendern och redan köpt dina biljetter. Om inte så är det nu det gäller.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: