Vinnande Eurolotto resultat från dragningen den 31 januari 2014

By Per / februari 1, 2014
Eurojackpot lotto sverige

Vinnande Eurolotto resultat från dragningen den 31 januari 2014Fredagen den 31 januari 2014 såg vi ännu en stor dragning med Eurolotto Sverige äga rum, och här har du de vinnande resultaten – ett enormt antal människor lyckades dra till sig lite pengar från dragningen, men fanns där någon jackpottvinnare?

En spelare lyckades få till det näst största priset man kunde få, genom att matcha fem huvudnummer och en stjärna och därmed vinna totalt 2.4 miljoner kronor. Det fanns däremot ingen som lyckades vinna den stora jackpotten, så den kommer istället få rollover till nästa dragning, på fredagen den 7 februari. För alla där ute som försöka få rätt siffror, de ni skulle ha valt var 12, 17, 29, 39, och 40, med stjärnnummer 5 och 6.

En sammanfattning av den här månaden med Eurolotto Sverige

Det här var inte bara vilken dragning som helst, utan det var förstås också månadens sista dragning. Jag är inte särskilt vidskeplig av mig, men många tror att början på ett år är ett sätt att veta hur resten av året kommer att gå. Så hur började det här året för lotterivärlden?

Januari började med lite av en viskning den tredje, som drog igång med en tråkig rollover. På dragningen den 10 januari såg vi däremot en förvånansvärt stor jackpottvinst på en bra bit över hundra miljoner kronor. Det har sedan följts av tre rolloversa i rad, vilket förhoppningsvis planeras brytas nu i början av februari med ännu en fantastiskt stor jackpottvinst.

euromillions lotteriet

Det här är förstås bara vidskepelse, men tänk om det är sant? Betyder det i så fall att vi kommer att fortsätta att se serier på runt tre rollovers, följd av stora jackpottvinster? Det finns väl bara ett sätt att veta säkert på, antar jag – att fortsätta kolla hit efter de senaste uppdateringarna om framtida dragningar med EurolottoSverige!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: