EuroLotto-resultat från fredagen den 29 november 2013

By Per / november 30, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

EuroLotto-resultat från fredagen den 29 november 2013Novembers sista EuroLotto-dragning ägde rum i går kväll med en helt ny jackpott värd €15 / £12 miljoner, tillgänglig för spelare som kunde få rätt på alla fem huvudsiffror och två stjärnor. Kunde någon spelare vinna EuroLotto-jackpotten den femte gången den här månaden, eller kommer december få starta med en rollover?

De senaste EuroLotto-resultaten från 29 november 2013

EuroLotto-resultat från fredagen den 29 november 2013

Millionaire Raffle-nummer: RNC756645

Den sjunde EuroLotto-jackpotten

November har visat sig bli en otroligt tursam månad för brittiska EuroLotto-spelare, då en brittisk biljett lyckats vinna jackpotten andra dragningen i rad! Inte bara är det Storbritanniens sjunde EuroLotto-jackpottvinst än så länge i år, men det är också fjärde gången den här månaden som en brittisk spelare dragit hem EuroLotto toppriset, efter vinster den 5, 8, och 26 november.

Utöver att dominera toppriserna, har brittiska spelare dessutom dragit hem två av fem Match 5 + 1 Lucky Star-priser, och vunnit £207,924 / €297,135 var. Sex spelare från hela Europa lyckades få rätt på de fem huvudnumren och vinna £57,756 / €82,537 var, följt av 82 spelare som matchade fyra huvudnummer rätt samt två stjärnor, och vann £2,113 / €3,019 var.

Spela EuroMillions lotteriet

Totalt var det över 2.7 miljoner prisvinnare sist. En brittisk spelare vann dessutom £1 miljoner genom att få rätt på UK Millionaire Raffle-koden, så alla brittiska spelare rekommenderades kolla bägge delar av sina biljetter noggrant, så att de ser om de är en av gårdagens tursamma vinnare!

Andra lotterinyheter

I andra lottonyheter fick den amerikanska MegaMillions-jackpotten rollover igen i går när ingen spelare lyckades få rätt på alla fem huvudsiffror och Mega Ball för att vinna den $230 miljoner stora jackpotten. Det betyder att det är en beräknad jackpott på $257 miljoner inför tisdagens dragning.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: