Senaste Euro Lotto dragningen i november erbjuder en ny jackpott

By Per / november 29, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Senaste Last Euro Lotto dragningen i november erbjuder en ny jackpottI kväll ser vi den sista Euro Lotto dragningen för november äga rum, och den ger spelare chansen att vinna en ny jackpott värd €15 / £12 miljoner, efter att en tursam brittisk spelare vann toppriset i  tisdagens Euro Lotto dragning. Den senaste vinnaren av Euro Lotto jackpotten, som blivit Storbritanniens sjätte största vinnare än så länge i år, har ännu inte trätt fram för att ta emot sitt pris.

Gör dig redo för fredagsdragningen

Tisdagens topprisvinst innebär att fyra Euro Lotto jackpottar vunnits än så länge den här månaden.Uppmärksamheten vänds nu mot kvällens dragning, för att se om vinsterna av Euro Lotto jackpotten fortsätter in i novembers sista dragning.

För att ha chansen att vinna i kvällens dragning är det bäst att du har dina biljetter redo. Kvällens resultat kommer att finnas tillgängliga från 20.30 GMT, så kom ihåg att kolla dina siffror för att se om du vunnit.

Play EuroMillions lottery

Andra helgjackpottar

Den här kvällens amerikanska Mega Millions dragning erbjud en rolloverjackpott värd$230 miljoner, efter att spelare i de senaste 16 dragningarna misslyckats med att matcha rätt vinnande jackpottsiffror. För att gå till lottodragningar i morgon kväll, är amerikanska Powerball jackpotten värd$70 miljoner, och den brittiska Lotto dragningen ger spelare chansen att vinna en rolloverjackpott värd £6.2 miljoner plus 100 Lotto Rafflepriser värda £20,000 styck.

 

About the author

    Per

    Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

    Click here to add a comment

    Leave a comment: