Mittveckomiljoner för spelare av EuroLotto Sverige

By Per / januari 28, 2014
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Mittveckomiljoner för spelare av EuroLotto SverigeLottospelare ser fram emot sin nästa chans att vinna miljoner i mittveckodragningen den här veckan.  Jackpotten har fått rollover i de senaste fem dragningarna, så det finns gott om folk som tror att tiden är rätt för att vinna stort. Den här tron kommer inte nödvändigtvis att leda till verklighet ikväll, men alla som tar del av spelet har en chans att lyckas matcha alla sju nummer som dras, och det kan vara allt som krävs för att en spelare ska bli €59 / £49 miljoner rikare än de är nu!

Eftersom den beräknade jackpotten är ungefär fyra gånger större än minimumjackpottvärdet på €15 miljoner, kommer ett antal Eurolotteriet-spelare runtom i världen att välja att spela på fyra gånger så många biljetter som vanligt. Alla biljetter ger spelare en chans på 13 att vinna ett pris, så spelar man med fyra biljetter ökar man de oddsen till nästan en på 3, vilket antagligen räcker för att vem som helst ska förhålla sig optimistiskt.

De vanligast valda huvudnumren just nu är 50, 04, 11, 19 och 44, och de mest valda Lucky Stars-numren är 05 och 03.

euromillions lotteriet

De spelare som vill ta med en eller flera av några nummer som inte tagits på länge borde överväga att ta 16, 21, 47, 46 och 39, och de Lucky Stars-nummer som inte valts på längst tid är 09 och 02. De vanligaste paren huvudnummer är 23 och 24, och de vanligaste paren av Lucky Stars är 02 och 06.

Det kommer vara intressant att se om någon av dessa nämnda nummer kommer att dyka upp i kvällens dragning, och det kommer vara precis lika intressant att se om någon lyckas vinna jackpotten på €59 / £49 miljoner. Kolla hit imorgon för vår sammanfattning av resultaten, och lycka till till er som planerar att köpa en biljett eller två!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: