Brittisk vinnare hämtar ut £73 miljoner i Eurolotteriet jackpott

Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Vinnaren till fredagens Europa Lotteriet jackpott på £107 miljoner avslöjad som Neil TrotterEuroLottos senaste jackpott vinnare har stigit fram idag för att hämta ut sina £73 miljoner (€89 miljoner) nästan en vecka efter att dragningen ägde rum. Den mysteriska vinnaren kontaktade lotto arbetare i eftermiddags men det är ännu inte känt om de planerar att acceptera vinsten offentligt.

Jumbojackpotten är den åttonde största lottovinsten för en brittisk spelare sedan lotteriet började 2004, och det kastar in ägaren i en värld med förmögenhet, vilket till och med går förbi sådana som Lewis Hamilton som trots att han är Storbritanniens rikaste atlet har en mindre förmögenhet på £68 miljoner.

För inte allt för länge sedan vanns Eurolotteriet av en enda biljett i Storbritannien, vilket gav ökungadömet sin första Eurolotterietvinst för 2014. Det avslöjades sedan vara en lycklig vinnare i Neil Trotter från Coulsdon, Surrey.  Hans lottovinst gjorde honom till den fjärde största brittiska lottovinnaren och den 745e rikaste personen i Storbritannien.

I nuläget är det väldigt lite information som finns tillgänglig om Storbritanniens senaste miljonär, och om hen väljer att förbli anonym kommer det inte heller komma någon mer information. Om den stora vinnaren däremot väljer att träda fram kommer vi att uppdatera dig med den senaste informationen.

Vinnaren till fredagens Europa Lotteriet jackpott på £107 miljoner avslöjad som Neil Trotter

Den väldigt tursamma jackpottv innaren i Europa Lotteriet från fredagens dragning har stigit fram för att hämta sitt pris på £107 miljoner (€129 miljoner). Han heter Neil Trotter och kommer från Coulsdon, Surrey, och den här amatör racerföraren är nu den fjärde största brittiska lotterivinnaren och den 745e rikaste personen i Storbritannien.

Trotter steg fram med Nicky Ottaway, sin partner sedan åtta år tillbaka, och hämtade ut det här livsförändrande priset i sin hemstad tidigare idag, där han även talade om sin vinst. Trotter, 41, körde till jobbet på fredagmorgonen när han fick en känsla av att han borde spela på Europa Lotteriet. Han visste inte värdet av jackpotten, och stannade till och köpte fem Lucky Dip-biljetter för kvällens dragning från stället där han brukar köpa tidningen.

Känslan betalade sig ordentligt frö Trotter, och när han kollade sin biljett på kvällen upptäckte han att han hade vinnarsiffrorna för att dra hem jackpotten på £107 miljoner (€129 miljoner). Han blev ”vitt som ett spöke” och paret fortsatte att kolla numren för att se att de verkligen vunnit. Trotter ringde sin pappa för att berätta om vinsten, och pappan svarade ”Vad har du druckit för något?”

Bägge har sagt upp sig från sina jobb och planerar nu att skaffa sig ett hem på landet med tillräckligt med utrymme för en häst och två nya bilar. Trotter planerar dessutom att hjälpa sin familj och sina vänner, inklusive sin lillasyster som Trotter sade ”har kämpat på sistone”.

EuroLotto Sverige

När han frågades varför han steg fram i det offentliga när han hämtade priset, sade Trotter att han ”inte bara ville försvinna från allt…jag ville inte känna att jag ljög för mina vänner. Jag trodde att det skulle vara enklare att berätta för alla och få ut det i det öppna.”

Grattis till Neil och hans partner, vi hoppas att ni får njuta av er nya vinst.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: