Första Euro Lotto dragningen i december erbjuder en ny jackpott

By Per / december 3, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

Första Euro Lotto dragningen i december erbjuder en ny jackpottMånadens första Euro Lotto dragningen äger rum ikväll, och den ger spelarna chansen att vinna en helt ny jackpott värd €15 / £12 miljoner. Dragningen på fredag kväll såg en lyckosam brittisk spelare lyckas matcha alla fem huvudnummer och två Lucky Stars, vilket gjorde att hen vann hela toppriset, vilket lett till att Storbritannien nu vunnit Euro Lotto jackpotten sju gånger än så länge i år.

Kommer vi att få se tre Euro Lotto toppvinster i rad?

Förra veckan visade sig vara riktigt bra för brittiska Euro Lotto spelare, då dragningen på tisdag den 26 november också såg en brittisk spelare dra hem toppriset. Med två jackpottvinster i rad riktas uppmärksamheten nu på huruvida Storbritannien kan lyckas dra hem en tredje Euro Lott jackpott!

Om en spelare vinner jackpotten ikväll, kommer det bara bli andra gången i år som tre Euro Lotto toppriser har vunnits i rad, och en brittisk vinnare skulle göra det för första gången sedan Euro Lotto började år 2004!

För att ha chansen att bli en Euro Lotto vinnare i månadens första dragning måste du se till att du har din biljett eller dina biljetter redo för kvällens dragning. Resultaten kommer finnas tillgängliga att se från 20.30 GMT, så glöm inte kolla dina siffror för att se om du vunnit ett pris.

Euro Lotto biljett i Huddersfield på väg att gå ut

Ett Euro Lotto pris värt £118,797 kommer att gå ut på söndagen den 15 december 2013 om ägaren till den vinnande biljetten inte kliver fram och hämtar sitt pris.Den vinnande biljetten köptes i Huddersfield inför dragningen den 18 juni 2013, och matchade alla fem huvudnummer och en Lucky Star från dragningen den 18 juni 2013. Vinstnumren för den dragningen var 17, 24, 33, 41, och 44, med Lucky Star 1 och 11.

Spela EuroMillions lotteriet

Deadlinen närmar sig, och vi rekommenderar att alla som köpte en Euro Lotto biljett i Huddersfield runt den tiden kollar sina biljetter omedelbart, för att se om de kan vara den saknade vinnaren.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: