€31 / £26 miljoners dubbel rollover Euro Lotto jackpot ikväll

By Per / december 11, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

€31 / £26 miljoners dubbel rollover Euro Lotto jackpot ikvällDet skulle kunna bli en riktigt trevlig jul för den eller de lyckliga vinnare som lyckas matcha alla fem huvudnummer och två Lucky Stars i kvällens Euro Lotto dragning, då det finns en chans att spela för en dubbel rolloverjackpott värd €31 / £26 miljoner. Det är resultatet av de två senaste dragningarna, där det inte lyckades finnas någon jackpottvinnare, så spelarna hoppas nog på att det ska gå bättre ikväll!

Fredagens jackpottvinnare har ännu inte stigit fram

Den senaste gången som Euro Lotto jackpotten vanns var på fredagen den 29 november 2013, då en enda brittisk spelare vann jackpotten på €15 / £12 miljoner, vilket gjorde det till den andra gången i rad som en brittisk spelare vann toppriset. Vinnaren från den 26 november 2013 har fortfarande inte hämtat ut sitt pris, värt €32 / £26 miljoner, men jackpottvinnaren från fredagens Euro Lotto dragning har ännu inte trätt fram.

Om du köpt en brittisk Euro Lotto biljett till dragningen på fredagen den 29 november 2013, så är det nu ett gott tillfälle att kolla upp om du är den lyckosamma jackpottvinnaren!

Spela EuroMillions lotteriet

För er som inte haft sådan tur förut, varför inte ta chansen och spela ikväll? Biljetter kan köpas fram till 19.30 GMT ikväll och kan köper på nätet. Lycka till!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: