EuroLotto Millionaire Raffle specialdragning kommer äga rum på nyårsafton

By Per / december 30, 2013
Hur man spenderar Europa Lotteriet-jackpotten på £111 miljoner

EuroLotto Millionaire Raffle specialdragning kommer äga rum på nyårsaftonEuroLottofirar julsäsongen genom att hålla en speciell Millionaire Raffle dragning med imponerande 25 £1 miljons rafflepriser. Specialdragningen kommer äga rum på nyårsafton, och istället för bara en som vinner £1 miljoner, blir det 25 spelare som vinner £1 miljon var!

Dragningen i fråga kommer att äga rum den 31 december 2013, och huvudnumren och två Lucky Stars kommer att dras för att bestämma vinnarna i huvuddragningen. Efter det kommer 25 unika rafflekoder att dras för att se vilka spelare som kommer att bli miljonärer lagom i tid för nyåret!

För spelare som är obekanta med Millionaire Raffle är det en tilläggsdragning till huvudlottospelet, och det gäller bara för biljetter som köptes i Storbritannien. Det är gratis att vara med, och alla spelare är med i specialdragningen automatiskt när de köper sin biljett.

Spela EuroMillions lotteriet

När en sådan dragning äger rum stiger efterfrågan för biljetter, så det rekommenderas att spelare köper sina biljetter långt före nyårsafton. Biljetterna för de 25 Milionaires vid nyårsdragningen finns tillgängliga från återförsäljare eller på nätet.

Andra juldragningar

Brittiska Lotto har en Lotto Raffle specialdragning på juldagen med 500 rafflepriser på £20,000 att vinnas. Vidare detaljer om den här festliga dragningen kan hittas på den här sidan.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: