Euro Jackpot Lotto Regler

By Per / januari 18, 2013

Euro Jackpot lotto regler har inte än blivit offentliggjorda till publiken i sin helhet men det finns såklart uppsatta regler som gäller för dagens samtliga moderna lotterier. För spelare som önskar information om regler som står till grund för EuroJackpot, följer en avslöjande läsning nedan. Vi hoppas att informationen nedan ger dig en känsla för hur spelet är uppbyggt och organiserad. När mer regler och riktlinjer offentliggörs inför den första dragningen kommer vi också att uppdatera denna sektion med ny info.

Regler för Eurojackpot lotteriet

Alla svenska lotterispel som opererar lagenligt har uppsatta regler om hur ett lotteri skall skötas för att säkerställa att lotteriet drivs på ett ärligt sätt och att deltagarna alltid är medvetna om vad de deltar i. Spelare i EuroJackpot lotteriet bör ha följande i åtanke när dom spelar:

  • Samtliga deltagare skall vara 18 år eller äldre när de köper sina lotter.
  • Lotteriorganisatörer har lagt in ett maxtak vilket förhindrar huvudpriset att stiga över 90 miljoner Euro i första instans.
  • Alla EuroJackpot vinster måste göras anspråk på inom 180 dagar från den vinnande dragningen. Missar man denna deadline kommer de förfallna vinster att skänkas till en välgörenhet utvald av lotteriet. Observera att den tiden man har på sig att hämta ut sitt pris kan variera mellan de olika länder. Det är därför viktigt att hämta ut priset snarast möjligt efter en dragning.
  • Om diskussion uppstår kring äganderätten av en lott kommer ombudet och lotteriorganisatörer i de flesta fall att se innehavaren av lotten som ägaren av både lotten och ett eventuellt utfallet pris på lotten i fråga. För att förtydliga: Om du köper en lott och blir av med den, kan upphittaren hämta ut ett eventuellt pris som fallit på dina nummer. Genom att spela online kan du förhindra detta då onlinelotter direkt är kopplade till dig och vinsten endast kan hämtas ut av köparen.

Dessa Euro Jackpot lotto regler ovan är inte alltför detaljerade och kommer att uppdateras när mer information släpps från lotteriorganisatörerna. Dessa riktlinjer bör dock klara upp de viktigasta frågor kring deltagandet i EuroJackpot.

EuroJackpot - Spela ett spel få ett spel gratis!
About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: