Eurojackpot Lotteri FAQ

By Per / januari 22, 2013

EuroJackpot FAQ / Ofta ställda frågor

1. När är EuroJackpot dragningar?

EuroJackpot dragningar sker en gång i veckan på fredagar kl 21:00.

2. När kommer Eurojackpot Resultat att vara tillgängliga?
Resultat från EuroJackpot lotteriet Sverige och annorstädes görs offentliga direkt efter tv sändningen. Vinster i belopp och vinnarna släpps troligen senare samma kväll när all information har blivit verifierad. Resultat från större vinster kan ta längre tid att offentliggöra. För att se de senaste dragningar besök Denna Sida.

3. Hur lång tid innan dragningen slutar EuroJackpot lotter att säljas?
EuroJackpot lotter kan köpas under hela dragningsdagen och kvällen även när dragningen börjar närma sig. Exakt tidpunkt på när försäljningen avbryts beror på landet du är bosatt i så var säker på att kolla upp detta med lottombudet du tänker handla hos. Vi rekommenderar två online lottombud: Lotter och AgentLotto. Båda dessa har mer än 10 års erfarenhet inom online lotterier och är mycket säkra att handla hos från Sverige.

4. Kan spelare från länder som inte är officiella deltagare ändå köpa Euro Jackpot lotter?
Ja. Officiella EuroJackpot partners är än så länge: Danmark, Estland, Finland, Tyskland, Italien, Holland, Sverige, Norge, Island och Slovenien. Dock kan alla spelare världen över köpa sina lotter genom online ombud.

5. Hur kan en spelare vinna i EuroJackpot lotteriet?
Det finns många sätt man kan vinna på i EuroJackpot. Det finns 12 olika sätt på vilket en spelare kan matcha sina lottonummer för att vinna ett pris. Exempelvis så räcker det med att man har 2 serienummer rätt och ett Euronummer för att vina det minsta EuroJackpot priset.

6. Kan jag spela EuroLotto även om jag inte bor i ett av de deltagande länder?
Ja. Tack vare internet kan spelare världen över skaffa sig lotter för ett av världens största lotterer utan att behöva bosätta sig i ett av de deltagande länder. Genom att använda ett av ombuden vi rekommenderar kan du välja ett lotteri och de lottonummer du vill spela. Ombudet kommer i sin tur att köpa Euro Jackpot lotter i landet ifråga.

EuroJackpot - Spela ett spel få ett spel gratis!

7. Vad är giltighetstiden för EuroJackpot lotter?
Köpta lotter har ett bäst före datum beroende på vilket land du bor i. Oftast står detta angivet på baksidan av din lott. Om du köper dina lotter online kommer de priser du vinner automatisk att krediteras till ditt konto.

8. Finns det någon åldersgräns när man vill spela EuroLotto?
Som med alla lyckospel varierar åldersgränsen mellan 18 och 21 år för att kunna delta. Detta beror på vilket land du är bosatt i och landets regelverk. För att vara säker kan du alltid vända dig till ditt ombud. Om du spelar online är chansen stor att du måste vara över 18 för att delta.

9. Kommer eventuella vinster från EuroJackpot att skattas?
Möjligtvis kommer skatten att dras från vinstbeloppet beroende på hur regelverket ser ut där du köpte din lott. Om du handlar dina lotter från de ombud vi rekommenderar AgentLotto och Lotter, kommer du möjligtvis att få denna information vid köptillfället eller kunna hitta det på deras webbsidor.

10. Vilka odds har man för att vinna EuroJackpot?
Som med alla stora lotterier är chansen att vinna jackpot överväldigande: 1 på 59,325,260. Dock är det så att där det finns chans finns det också hopp. Det finns 12 olika priser att vinna vid varje EuroJackpot dragning. Exempelvis behöver du bara ha 2 serienummer och 1 Euronummer rätt för att vinna det minsta priset. Detta ger dig odds på 1 på 35, värd ett försök i alla fall!

11. Vad består ett EuroJackpot resultat av?
EuroJackpot resultat är   de specifika siffror som dras under en lottodragning. Dessa används för att avgöra om det finns några vinnare i EuroJackpot eller något av de andra priser.

För att se de senaste resultat, vänligen besök vår Resultat Sida.

12. Finns det någon gräns på hur många ”Roll Overs” som kan ske?
Ja. EuroJackpot kan rulla över maximalt 12 gånger. Om det inte finns någon vinnare vid 13e dragningen sker en s.k. ”Roll Under” och kommer jackpotten att fördelas under vinnarna i näst-högsta vinstkategorin.

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: