SuperEnaMax Lotteriet – allt du behöver veta

spela superenamax lotto

SuperEnaMax är det senaste globala lotterispelet som erbjuder stora prisvärden och frekventa dragningar. Det lanserades tidigt 2014 och är baserat på ett format från ett annat extremt populärt europeiskt lottospel, det italienska SuperEnaLotto.

SuperEnaLotto har spelats i Italien sedan 1997, och borde vara känt av lottospelare på nätet för några av de största jackpottarna någonsin. Eftersom det inte finns något tak och som följd av deras stora rolldown av jackpottar, så växer dessa jackpottar exponentiellt och får potential att nå enorma summor, rekordet ligger på nästan 178 miljoner euro.

Superena Max lägger till en twist

Till skillnad från det tidigare nämnda SuperEnaLottos varierande jackpottpriser, när man spelar det nya Super Ena Max-lotteriet finns det alltid en garanterad minimiprissumma på 75 miljoner pund, plus en specialdragning som omedelbart höjer prisfonden, lägger det till en extra möjlighet för varje spelare att öka sina chanser att ta hem ett stort pris.

SuperEna Max-lotteriet blir snabbt känt för de unika och spännande funktionerna och verkar ha etablerat sig väldigt snabbt, så vi kan inte se något skäl att tro att lotteriet inte är här för att stanna och växa sig ännu större med tiden.

Som tidigare nämnt börjar jackpotten på £75 miljoner (€ 95 miljoner / $ 122+ miljoner), och prispotten stiger med £5 miljoner för varje dragning som den inte vinns, i 10 dragningar i rad. Men oavsett om jackpotten vinns eller ej så kan den nå en toppsumma på £125 miljoner i den elfte dragningscykeln innan det går tillbaka till originalsumman på £75 miljoner. Och sen börjar dragningscykeln på nytt.

Att ha fasta jackpottar innebär helt enkelt att ytterligare £5 miljoner läggs till på varje jackpott som inte vinns i nästa dragning. Och eftersom jackpottpriset börjar på hela £75 miljoner så tar det inte lång tid innan saker och ting börjar bli riktigt spännande – till skillnad från den italienska Superenalotto, där det kan ta månader med rollovers innan prispotten når €100 miljoner.

Sammanfattningsvis:

  • En vinstlott i SuperEna Max garanteras få den fasta jackpotten på minst £75 miljoner. Det har aldrig varit lättare att omedelbart vinna miljoner!
  • De senaste dragningsresultaten publiceras omedelbart efter varje lottodragning, och vinstnumren baseras på de släppta vinstnumren från den officiella SuperEna Lotto-dragningen samma dag.
  • Spelare kan se SuperEnaMax dragningsresultat, nummer, tillsammans med en genomgång av priserna och vinnarna här. För att se de senaste vinsterna och resultaten bör du kolla in sidan regelbundet.

Inte bara det, SuperEnaMax lotto operatören garanterar dessutom en fast prisjackpott på över £100 miljoner minst en gång per månad med Superdraw play-alternativet! Se mer om denna fantastiska extrafunktion nedan.

När äger Superenamax lottodragningarna rum?

Dragningar äger rum varje tisdag, torsdag och lördag klockan 19:30 Central European Time, och de äger rum i Rom i Italien. Precis, 3 gånger i veckan har du chansen att få rätt nummer och dra hem en summa stor nog att förändra ditt liv för alltid.

Och vad gäller det viktigaste av hela grejen: siffrorna – ja, om du faktiskt spelat det italienska spelet som vi nämnt flera gånger i den här artikeln så vet du i stort sett hur man spelar. Men utifall att: För att klara en rad behöver spelaren välja 6 siffror från en pott av 90. Som du kanske misstänker måste alla 6 siffror vara i en rad för att du ska kunna få jackpottpriset. Det finns totalt 5 pris nivåer och för att ge lite vidare inblick i dessa och hur mycket du kan förvänta dig från dem så följer här en liten genomgång av priserna:

Jackpott£ 84,999,957.00€ 107,106,800.00$ 138,767,571.00
Matcha 5 plus Bonustall£ 793,600.00€ 1,000,000.00$ 1,295,600.00
Matcha 5£ 12,829.00€ 16,165.56$ 20,945.00
Matcha 4£ 216.00€ 271.41$ 352.00
Matcha 3£ 13.00€ 15.22$ 20.00

Bonusfunktionen … SuperStar dragningar

Som tidigare nämnt finns det utöver denna helt enkelt otroliga, munvattnande, garanterade jackpotten i SuperEna Max dessutom en superdragning som kommer ibland och som lägger till upp till €100 miljoner till den redan enorma jackpotten.

Japp, precis. Då och då stöter vi på en superdragning som heter ‘SuperStar’.

Väljer du att spela SuperStar-alternativet och dessutom (så klart) matchar vinstnumren, så kan spelarna öka den potentiella vinstsumman ytterligare! Är inte det helt otroligt fantastiskt?

Super Ena Max Lotto

När en Superdraw meddelas väljer spelarna sina sex huvudnummer som vanligt. Men för att delta i SuperStar krävs det att ytterligare ett nummer väljs från ett andra bollset på mellan 1 och 90 nummer. Denna funktion går att tillgå från rullgardinsmenyn under spelblocket här. Från det här extra nummersetet v dras sedan ett SuperStar-nummer av slumpen. Superdraw-funktionen måste slås på innan du har valet att välja ett SuperStar-nummer – så du kan använda det här för att se om det är en specialdragning eller inte.

Så för att sammanfatta, kom ihåg det här – för att en spelare ska vinna ytterligare €100 miljoner utöver den garanterade jackpotten så måste hen matcha alla sex vanliga nummer plus det extra SuperStar-numret!

Var vänlig observera att det finns en tilläggskostnad i Superstar-alternativet.
Mer information finns att hitta på operatörens webbsida.

Så är du redo att satsa på allvar och köra helt ut i förhoppningen att vinna stort? Idag kanske är dagen då oddsen står på din sida, det går aldrig att veta när det kommer att slå till riktigt stort.

Men skämt åsido, vi hoppas att du gillade den här artikeln och vi önskar dig all lycka om du bestämmer dig för att försöka.

Dela oss gärna genom sociala media och sprid informationen 🙂

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: