Tips för att spela på Euro Lotto

Tips för att spela på Euro LottoAtt spela på Euro Lotto är inte svårt, men det finns några tips vi kan ge dig för att se till att spelet blir så trevligt och okomplicerat som möjligt, och medan en del av de följande tipsen kan verka självklara är det ganska förvånande hur ofta det är de små sakerna som man missar. Att vinna lotto jackpott är en livsförändrande upplevelse, och du vill inte missa den om det händer!

  1. Köp dina biljetter tidigt. Många väntar med att köpa sina biljetter till sista minuten, när de plötsligt inser att det är fredag och det bara är några timmar kvar innan lottodragningen äger rum. Tyvärr leder detta till långa köer hos en del försäljare, och med en strikt avskärningstid för biljettköp är det inte ovanligt att en handfull spelare missar deadlinen. För att undvika denna risk (som potentiellt kan leda till att du missar en förmögenhet) är det en bra idé att köpa dina biljetter tidigt i veckan.
  2. Ha din biljett i säkert förvar. Biljetter tillhör den som håller dem, så om du tappar bort en biljett och någon annan hittar den, så har de rätt att hämta ut priset som det vann. Exakt var du har biljetten är upp till dig, men se till att den är säker. Kom bara ihåg var du lade den, eftersom du kommer behöva hämta ut din vinst inom 180 dagar.
  3. Kolla siffrorna snabbt. Du kanske inte har möjligheten att titta på dragningen live på TV, men du borde försöka kolla dina siffror inom någon dag från dragningen. Våra resultat sida uppdateras kort tid efter varje dragning. Om du väntar mer än en dag med att kolla det ökar riskerna dramatiskt för att du glömmer kolla vinnarsiffrorna över huvud taget, och medan du kan tro att det är omöjligt för någon att förbli omedveten om en stor lottovinst så händer det, så kolla dina siffror!
  4. Hämta ut snabbt och håll tyst. Om du är tursam nog att bli en jackpottvinnare med EuroLotto, så borde du inte ge dig ut och proklamera det för hela stan. Det är bäst att förbli tyst tills du börjar begripa den nya verkligheten. Under tiden kan du ringa lotteriet och meddela att du har biljetten för att se till att mekaniken drar igång. Du kommer ha gott om tid att berätta för andra om din tur när pengarna väl sitter på bankkontot.

Lycka till alla spelare!
Personalen på http://www.E-L-Sverige.com


Spela EuroLotto