EuroLotto rolloversystem

EuroLotto rolloversystem

Ett rolloversystem har utvecklats för lottospelare som gillar att delta i dragningar med jackpottrollovers och som vill kunna ta en mer systematisk inställning till dem. Det är ett väldigt rakframt system som kan användas effektivt av både enskilda spelare och av syndikat, och trots att inga system kan garantera succé med jackpottvinster, så har systemet den praktiska förmågan att ge dig en ökad chans att vinna medan pris fonden växer.

Återkommande läsare inser förstås att den enda chansen att öka sina vinstchanser på lotto är att öka antalet biljetter man spelar med. Med en rad siffror har du en chans på 116.5 miljoner för att ta jackpotten och 1 chans på 13 att vinna något pris över huvud taget. Har du två rader siffror ökar dina vinstchanser till 2 på 116.5 miljoner och 2 på 13.

Om EuroLotto Rolloversystemet

Denna intressanta arrangemanget förutsätter att spelare överlag föredrar att ha en större vinstchans när det är en större jackpott på gång. De flesta spelare brukar vilja köpa en extra biljett eller två när jackpotten har fått rollover en eller två gånger, men de brukar inte vara så konsistenta med antalet biljetter de köper. En del spelare kommer att köpa fem rader siffror när jackpotten fått rollover två gånger, men köper sen bara två eller tre rader när den får en tredje rollover. Denna oregelbundenhet är verkligen inte ett brott, men det är inte det mest logiska sättet att spela på lotto.

Då kommer vi till det tillfälle där vi kan förklara rollover systemet fullt ut. Det tar faktiskt inte speciellt lång tid eftersom det bara finns två regler att följa, och det är dessa:

1 – Köp en biljett till alla spel som operatören erbjuder.

2 – Köp ytterligare en biljett för varje rollover som ägt rum sedan den senaste jackpottvinsten.

Detta skulle betyda att:

  • Du köper en biljett i en omgång som har en standardjackpott värd €15 miljoner.
  • Du köper två biljetter i en omgång där jackpotten fått en rollover.
  • Du köper tre biljetter i en omgång där jackpotten fått två rollovers.
  • Du köper fyra biljetter i en omgång där jackpotten fått tre rollovers.
  • Och så vidare.

Att ta till sig detta väldigt enkla system ger dig tre huvudsakliga fördelar. För det första så säger den dig exakt hur många biljetter du borde köpa vid varje dragning. För det andra så ökar den dina vinstchanser med varje rollover. För det tredje så ger den dig chansen för att säkra flera olika priser i varje dragning med jackpottrollover, eftersom varje vinst är helt oberoende av de andra.

Om allt detta låter intressant så kanske det är dags att ge EuroLotto rolloversystemet en chans några veckor? Med lite nybörjartur kanske det är tillräckligt för att vinna stort.