En lott ger £43.5 miljoner(€54.3 miljoner) i EuroLotteriet-jackpot!

En lott ger £43.5 miljoner(€54.3 miljoner) i EuroLotteriet-jackpot!

EuroLotteriet-dragningen innebär den största jackpoten sedan tidiga juli efter fem fantastiska rollovers. Inga lotter matchade de fem numren och de två Lucky Stars som drogs fredagen den 15:e augusti, vilket innebär att spänningen bygger upp mot en topp-prispott på £43.5 miljoner(€54.3 miljoner).

Om du skulle vara den enda som vann jackpoten skulle din rikedom omedelbart överstiga Hollywood-skådisen Kiera Knightley:s på 37.3 miljoner pund och Harry Potter-stjärnan Emma Watsons på 27,9 miljoner pund; och du skulle inte ens behöva lära dig några komplicerade trollformler för att tjäna in den.

Försök föreställa dig vad du skulle kunna köpa med £43.5 miljoner(€54.3 miljoner); vad sägs om en flott 5-rumslya på Knightsbridge i London bara ett stenkast från Harrods, Harvey Nichols och flertalet andra fina restauranger? Eftersom din nya herrgård enbart gör att du går back 5.8 miljoner pund (7,25 miljoner euro) skulle du även ha råd med det extravaganta Chalet Husky in Val D’Isere i södra Frankrike, som vinterstuga. Fastigheten på sju rum med inomhus-pool, klättervägg och badtunna med utsikt över de mest berömda skitbackarna i världen kommer till priset av £9.8 miljoner (€12.27 miljoner) vilket gör att du har massvis med pengar kvar när du skall njuta av après ski.

Den nye, lycklige miljonären

En väldigt lyckosam, österrikisk lottinnehavare vaknar den här morgonen upp rikare än han någonsin hade kunnat föreställa sig, efter att ha dragit in EuroLotteriets jackpot på £43.5 miljoner (€54.3 miljoner). De vinnande numren från den 19:e augusti 2014 var 11, 34, 47, 4 med Lucky Stars 7 och 8.

Den lyckosamme österrikaren blev den första tävlande att matcha alla fem huvudsiffror och två Lucky Stars på en månad vilket har gjort att prispotten har gjort fem stycken rollovers. Ytterligare fem spelare runt om i Europa firar sina vinster på respektive £157,766 (€220,508) för att ha matchat fem huvudsiffror och en Lucky Star. Elva lottinnehavare kommer att vara £23,904 (€33,410) rikare efter att ha sett sina fem huvudsiffror i dragningen som ägde rum igårnatt i Paris.

EuroLotto Sverige

Andra prisvinnare kommer att dra in mellan £2.90 (€4.10) för att matcha två huvudsiffror och £2,480 (€3,467) för att matcha fyra huvudsiffror och två Lucky Stars. En lyckosam spelare i Storbritannien har vunnit pengar på Millionaire Raffle med koden KQV089304. Prispengarna, £1 miljon, är nog mer än tillräckligt för att finansiera en resa och hitta solskenet som varit svårfångat i Storbritannien på senare tid.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *