Britt drog hem en andra EuropaLotteriet-vinst på två månader

Britt drog hem en andra EuropaLotteriet-vinst på två månader

Den £73 miljoner (€89 miljoner) stora Eurolotteriet-jackpotten vanns till sist i fredags dragningen av en lycklig biljettägare från Storbritannien. Den tursamma spelaren är den andre britten att vinna det stora toppriset på bara två månader.

Eurolotteriets senaste vinnare drog hem en jackpott värd exakt £73,205,659 (€89,166,455) när hen matchade alla fem huvudnummer (4, 30, 31, 38, 42) samt bägge Lucky Stars (2, 11) i maj månads första lottodragning.

Den nya miljonären har ännu inte stigit fram för att ta sitt pris, men lottooperatörerna Camelot är inte bekymrade. ”Det är fortfarande tidigt”, sade en talesperson igår, ”många är borta för bankhelgen. Det kan finnas massor med anledningar till att de inte stigit fram.” Det är definitivt inte bråttom, eftersom brittiska Europa Lotteriet vinnare har 180 dagar på sig att hämta ut sina priser.

När vinnaren stiger fram för att hämta sitt pris blir hen den åttonde största lottovinnaren i Storbritannien. Turen tycks vara på Storbritanniens sida på sistone då senaste månadens brittiska mekaniker Neil Trotter drog hem en lottojackpott på £107 miljoner (€129 miljoner) och därmed blev den brittiska lotto historiens fjärde största vinnare.

Spela EuroLotto i syndikat


Nästa huvud lotteri dragningen äger rum ikväll vid ungefär 20:30 GMT och erbjuder spelarna en splitter ny jackpott värd £12 miljoner (€15 miljoner). För att ha en chans att följa i fredagvinnarens fotspår borde du se till att ha dina biljetter redo i god tid.

Similar Posts

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *