EuroLotto Online Resultat Fredag ​​1 Mars 2013

De som spelar EuroLotto online vet att den första dag i mars förde med sig en mycket attraktiv dubbel välta jackpott med en annonserade värde av ca 32 € / £ 27.000.000. Spelarna var väl medvetna om att en ännu större jackpot vanns i Schweiz, mindre än två veckor tidigare, så det var naturligt för deltagarna att hysa ambitioner om att replikera framgången i början av den nya månad. Tyvärr kommer spelarna måste vänta lite längre för att förverkliga dessa ambitioner eftersom ingen spelare kunde matcha alla EuroLotto nummer i rätt rad för fredag ​​1 mars, 2013. Men läs vidare för att lära av andra nyheter…

EuroLotto vinnande nummer för 1. Mars 2013:

De fem lyckonummer: 1 – 11 – 29 – 36 – 42
De två lyckliga stjärna: 4 – 5

Det fanns tre vinnande biljetter i andra rangens pris nivå i går kväll, hver och en av de gav sin ägare mycket trevlig summa 543.387 € / £ 371.874 för att matcha alla fem lottonummer i rätt rad samt en Lucky Star. Åtta biljetter vann € 67.923 / 46.484 £ vardera efter att matcha de fem viktigaste nummer endast, och i den fjärde-tier pris nivån fanns 48 biljetter som matchade fyra siffror och båda lyckliga stjärnor för att vinna € 5.660 / 3.874 £ varje.

uppdatera din gratis biljett och spela EuroLotto online:

EuroLotto

Medan de övre nivåerna tröstpris var – som alltid – de mest generösa, var priserna vunnit på de lägre nivåerna definitivt tillräckligt bra för att sätta ett leende i ansiktet på de inblandade vinnare. Det totala antal priser vunna på fredagen var 2.569.313.

På andra håll kan vi rapportera att det inte fanns någon jackpot vinnare i EuroJackpot lotteriet, så högsta vinsten i nästa spel på fredag ​​8 mars kommer att vara värt runt € 21 miljoner.

Nästa chans att spela EuroLotto online och vinna blir tisdag 5 mars, då den trippel-rollover jackpotten beräknas vara värd cirka 39 € / £ 34.000.000. Kommer spelarna klara bättre i tirsdags spel än de gjorde i går kväll? Håll ögonen öppna och vi ska låta dig veta om ett par dagar!

About the author

Per

Jag älskar många saker; fotboll, livet, lotteri, och indisk mat är bara några exempel. Vad tycker du? Mer om mig kan du läsa här.

Click here to add a comment

Leave a comment: